Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ πάει βόλτα στο Διάστημα
Όμως τα καλύτερα θα έρθουν το απόγευμα. Στις 18:30 θα παρακολουθήσω μια ομιλία του Δρα Νίκου Σέργη (Ερευνητή στο Γραφείο Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών και Συνεργάτη Ερευνητή στο ΙΑΑΔΕΤ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών) και, αμέσως μετά, μια ψηφιακή παράσταση με τίτλο «Το μέλλον στο διάστημα».

Pixel

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα πίνει στην υγειά των μαμάδων
Η παρέα των μαμάδων ήταν αποφασισμένη. Και φυσικά τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο και ιδανικό όσο ακούγεται. Η δουλειά της μίας, η πεθερά της άλλης, ο σύζυγος της παράλλης, και για να γίνει αυτή η βραδιά πραγματικότητα έπρεπε να συναινέσει σύμπαν, Κοέλιο και όλη η θετική ενέργεια των απανταχού γιόγκις μαζί.

*Την Τετάρτη, η Μελίνα στην ταράτσα
Οι ταράτσες έχουν μια γοητεία μοναδική.  Κι όχι, μόνο, για τη θέα από ψηλά. Είναι αυτή η αίσθηση του «μακριά απ’όλους» που πιο πολύ μετράει. Θυμάμαι πως για μένα, από παιδί,  η ταράτσα του σπιτιού μου ήταν ο μαγικός μου τόπος. Το καταφύγιο, η κρυψώνα, το ταξίδι μου στο φως και το σκοτάδι. Αποθεώστε τις ταράτσες κορίτσια (κι αγόρια).

Pixel

*Την Πέμπτη, η Τίνα επισκέπτεται το τέλος του κόσμου

Μου είπαν, αυτός ο δρόμος τελειώνει εκεί. Και εκεί που τελειώνει είναι το τέλος του κόσμου. Τους. Αλλά εμένα μ' άρεσε η ιδέα. Γιατί να είναι μόνο το τέλος του δικού τους κόσμου εκεί; Μπορεί να είναι και του δικού μου, σκέφτηκα. Και πήγα.

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ κάνει σουαρέ
Και καλά, μη νομίζεις. Το αντίθετο βασικά θα κάνω, για να είμαι ειλικρινής. Μιας λοιπόν, και σήμερα είναι μια… νωχελική και σκοτεινή Παρασκευή, θα «κλειδαμπαρωθώ» από επιλογή σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αθήνας!

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει