Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όταν ο κομμωτής σου είναι πιο fashion icon από σένα

Σήμερα η Τίνα κάνει την 1η βόλτα του χρόνου της στον λουτήρα



Έτσι για να μου πάει καλά η χρονιά, φίλες. 

Αυτή η Πέμπτη με βρίσκει από το ξημέρωμα στο κομμωτήριο του αγαπημένου μου Αλέκου Σταμάτη στο Ψυχικό.
Για κάτσε λίγο. Ψυχικό είναι η Μεσογείων 267;

Pixel
alekos.jpg


Ότι και να είναι, εδώ είμαι. Μεσογείων 267 στο ολοκαίνουργιο κομμωτήριο του Αλέκου. Ολοκαίνουργιο για μένα γιατί το κομμωτήριο λειτουργεί σε αυτό το μέρος ήδη από τον Ιούνιο… απλά εγώ δεν είχα βρει χρόνο να το επισκεφθώ.

 

DSC_1762-1280x853.jpg 

Στον λουτήρα, λοιπόν... Στον Αλέκο κάθε επίσκεψη είναι μια εμπειρία. Πόσα χρόνια τώρα…15; 20; Ούτε που θυμάμαι πια.
Από τότε που ο Αλέκος ήταν σε άλλο κομμωτήριο. Και πιο μετά που άνοιξε το πρώτο δικό του. Και πριν. Στο ενδιάμεσο πριν ανοίξει το πρώτο δικό του. Και πιο μετά. Και τώρα.

Pixel

https://www.instagram.com/p/BruW9q-AZ7V/

Από τότε που…
Βγήκες χθες πάλι; Γαμώ τις συναυλίες ήταν αυτή. Είμαι τρεις μέρες σερί ξενύχτης. Θες την αυτοβιογραφία του Άντονι Κίντις; Τι ναρκωτικά έπαιρνε αυτός ρε; Λες ακόμα; Θα σου κάνω ένα χρώμα…Όλοι για σένα θα μιλάνε.. Όχι, σιγά μην παντρευτώ εγώ ρε… Τι μου λες τώρα..
Τότε που…
Δεν ξέρω. Μπορώ να μείνω εγώ με μια γυναίκα ρε συ.. Δεν είμαι εγώ για τέτοια. Καλά, θα σου κάνω ένα χρώμα.. δεν θα σε αναγνωρίζεις.
Μέχρι τώρα που…
Που είσαι εσύ ρε; Τι μαλλί είναι αυτό; Καλά το παιδί μου είναι ένας κούκλος. Κοίτα, κοίτα πως πάει στον παιδικό. Με βράκα. Fashion icon… Τι έκανα μωρέ; Οικογενειακά στο σπίτι με την γυναίκα μου, το παιδί μου. Μιλάμε θα σου κάνω ένα χρώμα… Μια τεχνική… Σε τρία χρόνια θα έχει άλλη τέτοιο μαλλί.

Και η αλήθεια είναι ότι μου κάνει πάντα ακριβώς αυτό. Ένα χρώμα που μιλάνε όλοι για αυτό. Ένα μαλλί που δεν με αναγνωρίζω. Με την καλή έννοια. Ένα χρώμα που όλες αγωνίζονται μετά να το αποκτήσουν #slay

Ο Αλέκος. Ο Αλέκος ο ίδιος είναι μια εμπειρία. Πέρα από το γεγονός ότι είναι ο top TOP colorist Αθηνών και πάσης Ελλάδας.
Η γυναίκα του…

43112285_1926091934164649_3695827344617844512_n.jpg


Η Ντορίνα. Η Ντορίνα είναι ο άνθρωπος που… κάνει τα καλύτερα νύχια. Τα καλύτερα φρύδια. Την καλύτερη παρέα. Η Ντορίνα. Είναι είδωλο. Όπως και ο άντρας της.
Με αυτά τα δυο είδωλα περνάω αυτή μου την Πέμπτη λοιπόν.

https://www.instagram.com/p/BruX8Bqg7yD/

Βάφοντας μαλλιά, κάνοντας τα καλύτερα μαλλιά της Αθήνας (αλήθεια είναι), μιλώντας για όλα, κάνοντας νύχια πράσινα και γοργονιένια για σήμερα, μιλώντας για ακόμα περισσότερα, βγάζοντας τα φρύδια, όσο μοναδικά μόνο η Ντορίνα μπορεί, χτενίζοντας μαλλιά, ανταλλάσσοντας συμβουλές για τα παιδιά μας, μιλώντας σαν ροκ περσόνες που πια είναι με παιδιά, δουλειές και υποχρεώσεις.
Όσο αναζωογονητική είναι η συνάντηση με την beauty αστική όαση, που έχει δημιουργήσει ο Αλέκος, για τα μαλλιά μου άλλο τόσο είναι και για την ψυχή μου. 

Αλέκο μου, θα τα πούμε την άλλη βδομάδα.

Καλό μήνα, καλή χρονιά. Με ωραία μαλλιά. Και ωραία μυαλά.

*Alekos Stamatis Paintroom, Μεσογείων 267, τηλ. 2130348282

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν