Skip to main content

ΜΟΔΑ

Πώς να ψωνίσεις τα Χριστούγεννα χωρίς να αδειάσεις το πορτοφόλι σου

Αποτελεσματικά tips για να αποφύγεις τα περιττά έξοδα!


Κέλλυ Νόβακ

Αποτελεσματικά tips για να αποφύγεις τα περιττά έξοδα!

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που μικροί – μεγάλοι αγαπάνε. Είναι μια καλή ευκαιρία να γιορτάσεις με τους φίλους και την οικογένεια σου τον ερχομό του νέου έτους, αλλά παράλληλα είναι και μια καλή «παγίδα»… Και αυτό γιατί πολύ απλά μπορεί να ξοδέψεις όλο τον μισθό σου σε ρούχα και δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Υπάρχει όμως τρόπος να το αποφύγεις αυτό, χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια και συγκεκριμένα το χριστουγεννιάτικο budget σου όταν ψωνίζεις στα μαγαζιά για τις επόμενες εμφανίσεις σου στα γιορτινά πάρτυ.

Πώς να κάνεις λοιπόν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου χωρίς να αδειάσεις το πορτοφόλι σου;

1. Δημιούργησε μια λίστα πριν πας στα μαγαζιά: Αφιέρωσε λίγο χρόνο αποφασίζοντας τι πραγματικά χρειάζεσαι να ψωνίσεις και μείνε πιστή σε αυτήν όταν βρεθείς εκεί. Αυτή τη… μία μπλούζα παραπάνω ή εκείνο το τέλειο κολιέ είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεπεράσεις το budget σου.

2. Υπολόγισε το budget σου: Πριν πας να «ρίξεις μια ματιά» στα μαγαζιά για να βρες τι θα φορέσεις την παραμονή των Χριστουγέννων ή σε κάποιο πάρτυ που είσαι καλεσμένη την επόμενη μέρα και υπολόγισε πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις για τη συγκεκριμένη εμφάνισή σου. Έχοντας στο μυαλό σου ότι μπορείς να δώσεις ένα συγκεκριμένο ποσό σε κάποιο φόρεμα, τότε το μάτι σου θα «πέφτει» μόνο σε αντίστοιχης τιμής ρούχα και όχι σε ακριβότερα.

3. Κάνε έρευνα αγοράς: Πολλά από τα καταστήματα που συνηθίζεις να ψωνίζεις έχουν site στα οποία μπορείς να δεις, όχι μόνο τα ρούχα που πουλάνε, αλλά και τις τιμές τους. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να συγκρίνεις τιμές, αλλά και το στιλ και το σχέδιο του κάθε ρούχου. Θα δεις ότι η πιο οικονομική επιλογή είναι πιθανότατα αυτή που τελικά θα προτιμήσεις να αγοράσεις και θα είναι και πιο του.. γούστου σου!

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα