Skip to main content

ΜΟΔΑ

6 looks που αποδεικνύουν τη διαχρονικότητα του camel coat

Άσε για λίγο στην άκρη το μαύρο σου πανωφόρι και ανάδειξε τις εμφανίσεις σου, με ένα παλτό σε nude απόχρωση!


Κέλλυ Νόβακ

Άσε για λίγο στην άκρη το μαύρο σου πανωφόρι και ανάδειξε τις εμφανίσεις σου, με ένα παλτό σε nude απόχρωση!

Διαχρονικό και κομψό. Μοντέρνο και fashion forward. Πώς γίνεται όλα αυτά τα στοιχεία να μπορούν να χαρακτηρίζουν ένα μόνο ρούχο; Πώς μπορούν μερικά μέτρα υφάσματος από ένα μόνο χρώμα και ένα συγκεκριμένο υλικό να καταφέρνουν να κάνουν κάθε εμφάνιση μιας γυναίκας ή άνδρα, τόσο καθηλωτική;

Την απάντηση, δυστυχώς δεν μπορώ να στην δώσω, μπορώ όμως να σου πω ότι στην προκειμένη περίπτωση, ένα camel coat aka μπεζ παλτό, διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί, και απλά λειτουργούν. Καμιά φορά και ειδικότερα στην μόδα και την τέχνη, δεν χρειάζεται να βρίσκουμε το «γιατί», μια λογική εξήγηση που να μας εξηγεί γιατί κάτι απλά μας «κολλάει» αισθητικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε αυτό που έχουμε απέναντι μας και στην συγκεκριμένη περίπτωση… να το φορέσουμε! Γιατί άπαξ και φορέσεις ένα camel coat, δεν θα θέλεις να φορέσεις κανένα άλλο! Θα ξεχάσεις μια για πάντα το μαύρο σου –κλασικό και αυτό μεν- παλτό, αλλά όταν δεις την φινέτσα και διαφορετικότητα παράλληλα, που θα σου προσφέρει ένα πανωφόρι σε αυτή την απόχρωση, τότε θα αλλάξεις γνώμη.

Απλή απόδειξη οι παρακάτω 6 εμφανίσεις. Να τις δεις, να εμπνευστείς και να κάνεις τελικά την «επένδυση» που επιβάλλεται να κάνεις.

 

6camelcoatlooks-01.jpg 6camelcoatlooks-02.jpg 6camelcoatlooks-03.jpg 6camelcoatlooks-04.jpg 6camelcoatlooks-05.jpg 6camelcoatlooks-06.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια