7 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από την ντουλάπα σου asap - AllYou.gr

Search

7 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από την ντουλάπα σου asap

Υποδέξου τον νέο μήνα με μια τέλεια ντουλάπα.

> ΜΟΔΑ ::
25 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Το συζητούσα με μια φίλη της προάλλες. Μου έλεγε: «Σήμερα, πρέπει να φτιάξω την ντουλάπα μου, βαριέμαι όμως πολύ. Μέχρι που θα πλήρωνα για να μου την φτιάξει κάποιος. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω!».

Και ισχύει για πολλές γυναίκες αυτό. Έχουμε την τάση να γεμίζουμε την ντουλάπα μας, με ρούχα που δεν έχουμε φορέσει εδώ και χρόνια με τo σκεπτικό ότι μπορεί να τα φορέσουμε μια μέρα. Η μέρα αυτή δεν φτάνει ποτέ, η ντουλάπα όλο και γεμίζει με τον καιρό, και να που η Pinterest ντουλάπα που πάντα ονειρευόσουν πετάει από το παράθυρο.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι την ντουλάπα μας. Πρέπει να δούμε την κατάσταση αλλιώς και σε αυτό θα βοηθήσει μόνο αν ξέρεις από πού να αρχίσεις!

Για να σε βοηθήσω σ’ αυτό, λοιπόν, παρακάτω σου λέω 7 fashion items που πρέπει να πετάξεις και που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις την ντουλάπα σου και να της βάλεις μια τάξη!

#1. Το ρούχο που έχεις ίδιο πάνω από 1 χρώμα (και φοράς μόνο τη μία απόχρωση)

#2. Ρούχα που είναι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο μέγεθος

#3. Παλιά σουτιέν που με το ζόρι έχουν καλή στήριξη

#4. Το φόρεμα που είναι πίσω-πίσω στην ντουλάπα σου και όλο λες ότι θα φορέσεις μια μέρα αλλά από τότε που το αγόρασες έχουν περάσει 2 χρόνια

#5. Τ-shirts και πάνινες τσάντες που σου έδωσαν κάποτε for free και δεν φοράς ποτέ

#6. Οτιδήποτε δεν έχεις φορέσει εδώ και 1 χρόνο

#7. Οτιδήποτε υπάρχει στην ντουλάπα σου και λες ότι χρειάζεται μεταποίηση αλλά δεν το πας ποτέ στην μοδίστραΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!