Τι να μην φοράς με τα skinny jeans σου - AllYou.gr

Search

Τι να μην φοράς με τα skinny jeans σου

5 ρούχα ν’ αποφεύγεις και άλλα 5 που ταιριάζουν… γάντι!

24 Απριλίου 2018

Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι «πρέπει» να φοράμε ή να μην φοράμε κάποια ρούχα. Η καθεμία από εμάς έχει την ελευθερία να κάνει και κυρίως να εκφράζεται μέσα από τις εμφανίσεις της, όπως εκείνη επιθυμεί! Αυτό είναι και το θαυμάσιο με την μόδα! Ότι μπορούμε μέσα απ’ αυτή να δείξουμε έστω κι ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει, ειδικά όσον αφορά το στιλ, ότι κάποια πράγματα είναι θέμα αισθητικής και γούστου. Ναι, υπάρχουν κανόνες όπου ο καθένας μας είναι ελεύθερος να ακολουθεί, είτε να μην ακολουθεί. Αλλά αν θέλουμε να προσφέρουμε στις εμφανίσεις μας, πάντα το στοιχείο της κομψότητας, τότε ίσως καλύτερα να υποκύψουμε σε αυτούς τους κανόνες.

Υπάρχει λοιπόν, όπως και με πολλά άλλα ρούχα της ντουλάπας μας, ένα το οποίο πρέπει να προσέχουμε πολύ, πώς το φοράμε: το skinny τζιν παντελόνι.

Τα skinny jeans είναι ένα κλασικό ρούχο που όλες οι γυναίκες έχουμε στην ντουλάπα μας. Αλλά επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα τόσο «ευέλικτο» ρούχο, καμιά φορά το να το συνδυάσουμε με άλλα ρούχα, γίνεται διαδικασία βαρετή και χωρίς ενδιαφέρον.

Το μυστικό όμως είναι να αποφεύγεις να το συνδυάζεις με ρούχα τα οποία δεν ταιριάζουν μαζί του και τόσο. Αποφεύγοντας κάποια συγκεκριμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, και επιλέγοντας άλλα τα οποία θα αναβαθμίσουν το στιλ αυτού του ρούχου, θα δημιουργήσεις αμέσως πιο κομψά και στιλάτα looks!

Δες παρακάτω, ποια ρούχα και αξεσουάρ να αποφεύγεις και με ποια να προτιμάς να το συνδυάζεις!

DON’T

Στενά tank tops

Τοπ με εντυπωσιακά μανίκια

DON’T

Στιλέτο γόβες πλατφόρμα

DO

Απλές κομψές γόβες

DON’T

Gladiator σανδάλια

DO

Εντυπωσιακά φλατ

DON’T

Κοντά πανωφόρια

DO

Μακριές ζακέτες ή κιμονόΑκολούθησε το allyou στο Instagram!