Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πρέπει τελικά να αποθηκεύουμε τα παπούτσια μας σε κουτιά ή όχι;

Το μυστήριο λύνεται εντός του άρθρου!


Κέλλυ Νόβακ

Και ναι λοιπόν! Βρίσκεις αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια και περιμένεις πώς και πώς για να τα βγάλεις από το κουτί και να τα φορέσεις! Τι κάνεις όμως αφού τα φορέσεις; Τα βάζεις πάλι πίσω στο κουτί; Τα αφήνεις στην παπουτσοθήκη; Έξω από την παπουτσοθήκη; Μα, τελοσπάντων τι πρέπει να κάνουμε για να τα διατηρούμε ασφαλή και τακτοποιημένα; Την απάντηση θα βρεις κάνοντας μια ακόμη ερώτηση στον εαυτό σου. Πόσο συχνά τα φοράς; Έτσι λοιπόν, βγάζουμε το εξής πόρισμα…

Pixel
Pixel

Αν τα φοράς συχνά

Το καλύτερο είναι να τα βγάζεις από το κουτί τους. Έτσι, επιτρέπεις στο υλικό να στεγνώσει (μην ξεχνάς ότι ιδρώνουν και πόδια μας!) αλλά και να αεριστεί, διατηρώντας τα παπούτσια φρέσκα και μοσχοβολιστά. Οι παπουτσοθήκες, τα ράφια στις ντουλάπες και όποιος άλλου είδους αποθηκευτικός χώρος είναι επίσης καλές επιλογές.

Για τα εποχιακά παπούτσια ή αυτά που φοράς σε ειδικές μόνο περιστάσεις

Το κουτί είναι η λύση σου. Το κουτί θα τα προστατέψει από την σκόνη, τον ήλιο και την θερμοκρασία –όποια και αν είναι αυτή. Δεν είναι απαραίτητο φυσικά να τα αποθηκεύσεις στο ίδιο κουτί που τα αγόρασες, αρκεί να χωράνε μέσα σε αυτό. Καλή επιλογή είναι επίσης και τα διάφανα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης στα οποία μπορείς να δεις και ποια παπούτσια έχεις βάλει μέσα σε αυτά. Σημαντικό επίσης είναι να τα «γεμίζεις» με χαρτί, αν θέλεις να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μην χαλάσει το υλικό τους. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς θα καταλάβεις ότι φοράς λάθος νούμερο σουτιέν

Υπάρχουν κάποια σημάδια για τα οποία δεν χωρά αμφιβολία

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα