Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ankle boots 101: Πώς να το φορέσεις άψογα

Στιλιστικά «τερτίπια» σου υπόσχονται τέλειες εμφανίσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Παίζει να είμαι από τις γυναίκες που φοράει ankle boots μέχρι και την τελευταία μέρα της Άνοιξης. Δηλαδή είμαι ακριβώς στο όριο, μεταξύ Άνοιξης και Καλοκαιριού. Τα φοράω όσο περισσότερο μπορώ πριν μπει και επίσημα το καλοκαίρι! Απ’ ότι καταλαβαίνεις λοιπόν, είναι από τα αγαπημένα παπούτσια στην ντουλάπα μου.

Τα έχω φορέσει πολλές φορές λοιπόν, με όλους τους πιθανούς τρόπους! Έχω καταλήξει σε μερικά tips που λειτουργούν κάθε φορά.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι εννοώ, κάνε scroll down!

Skinny jeans + ankle boots

4waystowearankleboots_01.jpg

Ο συνδυασμός των δύο σαν να «μακραίνει» αυτόματα το πόδι και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Συνδυασμός που θα λειτουργεί πάντα!

Boyfriend pants + ankle boots

4waystowearankleboots_02.jpg

Είτε πρόκειται για ένα boyfriend τζιν παντελόνι, είτε για ένα φαρδύ, υφασμάτινο παντελόνι, τα ankle boots σου έχουν μια «θέση»/εγγύηση σε αυτό το ρούχο. Για περισσότερο ενδιαφέρον απλά, «ρόλαρε» το στρίφωμα από το oversized παντελόνι σου και ανάδειξε τα παπούτσια σου ακόμη περισσότερο.

Flared Jeans + ankle boots

4waystowearankleboots_03.jpg

Ποτέ δεν μου πολυάρεσε να «κρύβω» τα αγαπημένα μου ankle boots, κάτω από τα παντελόνια μου. Μέχρι που το τέσταρα με παντελόνι «καμπάνα». Το τέλειο look!

Σημείωση: Το παντελόνι αυτό δεν ταιριάζει εύκολα σε όλους τους σωματότυπους. Προτίμησε ένα ψηλόμεσο παντελόνι «καμπάνα» που θα δώσει ύψος στον κορμό σου.

Ankle boots + Current trend

4waystowearankleboots_04.jpg

Ποια είναι η τελευταία τάση στα παντελόνια; Τόλμησέ την και τέσταρέ την με ένα ζευγάρι ankle boots. Μπορεί να είναι ένα απλό μαύρο ζευγάρι μποτάκια, μέχρι και ένα σε bold απόχρωση ή pattern!

Φωτος: Pinterest

Κεντρική φωτό: Instagram @haru_nani

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός