Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend



Το white denim trend είναι ένα από τα πιο κομψά και effortless trends που μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την άνοιξη, χρησιμοποιώντας σαν βάση το πιο εύκολο και άνετο ρούχο της γκαρνταρόμπας σου. Όπως όλα όμως τα trends, χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή του στην καθημερινότητα, ώστε να εξασφαλίζεται το σωστό χτίσιμο σε μια εμφάνιση. Να λοιπόν πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη, για να εντυπωσιάσεις με τις cool εμφανίσεις σου.

Συνδύασέ το με παστέλ αποχρώσεις

Αγκάλιασε την απαλή, ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα συνδυάζοντας το λευκό σου jean με ένα τοπ σε παστέλ απόχρωση. Baby pink, baby blue, πράσινο της μέντας ή το χρώμα της λεβάντας είναι ιδανικές επιλογές. Οι παστέλ αποχρώσεις συμπληρώνουν όμορφα το λευκό και δημιουργούν μια φρέσκια εμφάνιση, τέλεια για την εποχή.

Πρόσθεσε ένα τζιν μπουφάν

Το layering είναι διαχρονικά το κλειδί για να μην κρυώνεις στον μεταβατικό ανοιξιάτικο καιρό. Φόρεσε ένα τζιν μπουφάν πάνω από ένα απλό μπλουζάκι ή φανελάκι τύπου T-shirt σε συνδυασμό με το λευκό σου τζιν για ένα κλασικό και αβίαστα cool σύνολο. Προτίμησε ένα ανοιχτό τζιν μπουφάν για χαλαρή πρωινή εμφάνιση ή ένα πιο σκούρο, το κλασικό δηλαδή blue jean, για πιο κομψή προσέγγιση.

Πες «ναι» στις ναυτικές ρίγες

Οι ναυτικές λεπτομέρειες ταιριάζουν γάντι με ένα λευκό jean, είτε πρόκειται για ένα μπλουζάκι με ρίγες, είτε για ένα ριγέ πουκάμισο με φιλντισένια κουμπιά, είτε για ένα ριγέ πουλόβερ-μαρινιέρα. Ο διαχρονικός αυτός συνδυασμός αποπνέει casual κομψότητα και είναι ιδανικός για μια μέρα στη θάλασσα ή μια απογευματινή βόλτα στην πόλη.

Συνδύασε με flowy tops

Το λευκό jean μπορεί να αποτελέσει ακόμα και τη βάση ενός πιο boho συνόλου, υπό την προϋπόθεση να το φορέσεις με ένα ταιριαστό flowy top. Αυτό θα πρέπει να αποτελείται από ελαφριά υφάσματα όπως σιφόν ή βαμβάκι και μπορεί να περιλαμβάνει κεντήματα λουλουδιών ή σχεδίων όπως τα λαχούρια. Πρόσθεσε από πάνω μερικά statement αξεσουάρ όπως κολιέ με layering ή κρεμαστά σκουλαρίκια σε στυλ πολυελαίου για να ολοκληρώσεις το boho-chic σύνολό σου.

Ανάδειξε το παντελόνι σου με ουδέτερους τόνους

Δημιούργησε μια εκλεπτυσμένη και polished εμφάνιση συνδυάζοντας το λευκό σου jean με τοπ και αξεσουάρ σε ουδέτερους τόνους. Προτίμησε κλασικά κομμάτια όπως μια καμπαρντίνα σε καμηλό χρώμα, ένα μπεζ πουλόβερ από κασμίρ ή ένα blazer σε ταμπά χρώμα. Οι ουδέτεροι τόνοι δημιουργούν μια διαχρονική και κομψή αισθητική που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

Κάνε την εμφάνισή σου πιο fun

Πρόσθεσε τον παράγοντα του fun και της προσωπικότητας στο ντύσιμό σου ενσωματώνοντας εμπριμέ ή statement κομμάτια σε αυτό. Τα floral prints, τα γεωμετρικά μοτίβα ή τα έντονα graphics μπορούν να δώσουν ζωντάνια και ενδιαφέρον στο σύνολο της εμφάνισής σου. Για πιο φρέσκια προσέγγιση, ολοκλήρωσε με μοδάτα sneakers και διάλεξε μια τσάντα με έντονο χρώμα και σπορ διάθεση.

Photos: Pinterest

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα