Η νέα γενιά στα ψηλόμεσα παντελόνια - AllYou.gr

Search

Η νέα γενιά στα ψηλόμεσα παντελόνια

Αυτό το στιλ παντελονιού είναι το μόνο που χρειάζεσαι (γενικά)

17 Ιουλίου 2017

Ωραία είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια. Είναι το πιο θηλυκό στιλ παντελονιού ever! Αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες στο έπακρο, ενώ κάνει την σιλουέτα πιο «μακριά» και αδύνατη.

Είναι πολλά χρόνια τώρα που αυτό το στιλ παντελονιού υπάρχει στις ντουλάπες όλων των γυναικών, παγκοσμίως. Αλλά φέτος, ένα brand αποφάσισε να πάει αυτό το παντελόνι στο επόμενο επίπεδο.

Ο οίκος DKNY έδωσε στο ψηλόμεσο παντελόνι μια πιο athleisure αισθητική που δεν μπορούμε παρά να λατρέψουμε. Η διαφορά ενός «απλού» ψηλόμεσου παντελονιού, με αυτή την νέα τάση, δεν βρίσκεται μόνο στην επιλογή του υφάσματος, το οποίο προσφέρει ένα πιο casual αποτέλεσμα, αλλά και στην μέση του παντελονιού.

paperbag_waist_trousers_summer_trend_01.jpg


Τα λεγόμενα “paper bag waists”, κάνουν έναν ενδιαφέρον «κυματισμό» στο σημείο της μέσης, προσφέροντας μια νέα και άκρως κομψή ματιά, στα ψηλόμεσα παντελόνια.

Απ΄ ότι καταλαβαίνεις αυτό το παντελόνι έχει ήδη γίνει το αγαπημένο fashion item πολλών fashionistas το οποίο φοράνε παντού και όλες τις ώρες! Για τις πιο casual μέχρι και για τις βραδινές τους εξορμήσεις, αυτές οι γυναίκες φαίνεται να μην αποχωρίζονται αυτό το παντελόνι με τίποτα!

Μήπως λοιπόν, να μπει και στην δική σου ντουλάπα από σήμερα;
 

 paperbag_waist_trousers_summer_trend_02.jpg

paperbag_waist_trousers_summer_trend_03.jpg

paperbag_waist_trousers_summer_trend_04.jpg

paperbag_waist_trousers_summer_trend_05.jpg

paperbag_waist_trousers_summer_trend_06.jpgpaperbag_waist_trousers_summer_trend_07.jpg

paperbag_waist_trousers_summer_trend_08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης