Όλες οι fashionistas έχουν πάθει εμμονή με αυτό το παντελόνι - AllYou.gr

Search

Όλες οι fashionistas έχουν πάθει εμμονή με αυτό το παντελόνι

Άσε για λίγο το τζιν στην άκρη και φόρα αυτό!

17 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να πει «όχι», στο τζιν παντελόνι. Είναι αυτό το ρούχο που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. Που έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Με αυτό το τόσο άνετο και αγαπημένο παντελόνι, νιώθουμε καμιά φορά, ότι μπορούμε να κατορθώσουμε τα πάντα! Και ένα επιτυχημένο look πιστεύω ότι είναι πάντα ο στόχος μας.

Παρόλα αυτά, τι θα έλεγες αν το έβαζες για λίγο στην άκρη; Μην ανησυχείς, η εναλλακτική λύση έχει ενδιαφέρον και σίγουρη επιτυχία στις εμφανίσεις σου! Δελεαστικό ε;

Πολλές καλοντυμένες γυναίκες πάντως, έχουν αρχίσει και το κάνουν αυτό. Και το κάνουν για ένα άκρως ιδιαίτερο, ίσως και… παρεξηγημένο παντελόνι: το κοτλέ!

Δεν ξέρω τι μας συνέβη στα ‘90s και…αμαυρώσαμε με τέτοιο τρόπο το κομψό –κατά τα άλλα-, αυτό παντελόνι, αλλά σίγουρα από τότε είναι νομίζω που το πήραμε… από φόβο.

Θα αλλάξει η γνώμη σου, πάντως, όταν δεις τις παρακάτω εμφανίσεις. Γιατί όλες οι παρακάτω fashionistas το έχουν «βάλει» στην ντουλάπα τους και κυρίως στις καθημερινές τους εμφανίσεις! Το αποτέλεσμα; Σούπερ, κουλ και ενδιαφέροντα σύνολα!

Από ψηλόμεσα κοτλέ παντελόνια, μέχρι και αυτά που θυμίζουν να είναι βγαλμένα από τα ‘70s, συνδυασμένα με denim jackets, πλεκτά κ.ο.κ., τα παρακάτω outfits θα σε πείσουν για να του δώσεις μια προσπάθεια!
 

corduroypants_againstjeans_01.jpg

corduroypants_againstjeans_02.jpg

corduroypants_againstjeans_03.jpg

corduroypants_againstjeans_04.jpg

corduroypants_againstjeans_05.jpg

corduroypants_againstjeans_06.jpg

corduroypants_againstjeans_07.jpg


corduroypants_againstjeans_08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!