Skip to main content

FASHION TRENDS

9+1 shoe trends αναζητούν χώρο στην ντουλάπα σου!

Διάλεξε τα αγαπημένα σου και αναβάθμισε το στιλ σου! 



Αλήθεια ποια, μπορεί να αντισταθεί σε ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια; Εγώ σίγουρα όχι! Ένα ζευγάρι hot παπούτσια που θα απογειώσει τα χειμωνιάτικα σύνολα και θα προσφέρει stylish  εμφανίσεις είναι πάντα καλοδεχούμενα. Δες σε ποια δεν μπορείς να αρνηθείς μια θέση στην ντουλάπα σου και ποια θα φάνε πόρτα! 

 

The Fluffy Shoes

Ποιός δεν λατρεύει τα γούνινα χειμερινά παλτό; Αυτά που αγκαλιάζουν χουχουλιάρικα το σώμα και ζεσταίνουν κάθε κομμάτι του κορμιού μας; Ήρθε η ώρα για ζεστά ποδαράκια αυτόν το χειμώνα και μέσα αλλά και έξω. Οι σχεδιαστές ντύνουν τα δημιουργήματά τους με γούνα και στο εξωτερικό τους και παρουσιάζουν μια νέα εκδοχή κομψότητας και θαλπωρής. Το πως καθαρίζονται είναι κάτι που απασχολεί, αλλά μπροστά στο στιλ ποιος νοιάζεται; 

 

These boots are made for shopping

Κλασική επιλογή fashonista αλλά και μη, οι χειμερινές μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Με τακούνι ή χωρίς, με απλή εμφάνιση ή διαχρονικές μπότες ιππασίας, αναδεικνύουν ένα καθημερινό outfit, συνδυάζοντας την άνεση με την κομψότητα. Προτίμησε να τις σετάρεις με χειμερινά παλτό και cropped σακάκια. 

Photo Credits: @Nathalie

Edgy look

Τα μυτερά παπούτσια κάνουν δυναμική επιστροφή και οφείλεις να τους ανοίξεις μια θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Αιχμηρά, τολμηρά, όσο πιο μυτερά τόσο καλύτερα, αναδεικνύουν office παντελόνια αλλά και midi φούστες και δείχνουν ποιος είναι το αφεντικό. 

 

Kitten Shoes

Τα άλλοτε γλυκούλικα και λίγο παιδικά γοβάκια, επιστρέφουν τόσο σε πιο εξεζητημένες περιστάσεις όσο και στην καθημερινότητα. Κομψές, οι kitten γόβες, κάνουν το ιδανικό match για το γραφείο και μια Κυριακάτικη έξοδο για brunch.



Over the knee Addiction 

Οι over the knee μπότες ήταν πάντα hot με κοντά φορέματα και mini φούστες. Επένδυσε σε αυτές αν σου κάνει κλικ η no pants τάση και φόρεσέ τες με καυτά σορτς, με διάφανα καλσόν και oversized πουλόβερ, αλλά και με στενά super skinny jeans όπως η JLo και η Rihanna. 

Photo Credits: @Courtesy of Alex Frank

Prima Ballerina

Από τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου, φυσικά οι δερμάτινες μπαλαρίνες. Προτίμησε ένα ζευγάρι από καλό υλικό σε χρώμα πασπαρτού μαύρο ή μπεζ, αλλά και με πινελιές λάμψης και ολοκλήρωσε κάθε σύνολο που μπορείς να φανταστείς. Ένα στυλάτο business look, μια θηλυκή εμφάνιση για shopping. έναν χαλαρό καφέ με φίλες, μια βραδιά στο θέατρο και κάθε μέρα που απαιτεί προσεγμένη εμφάνιση αλλά και άνεση. Ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα και θα τις φοράς για χρόνια! 

 

Girly Sneakers

Sneakers έχεις, την hot φετινή τους εκδοχή όμως την έχεις; Τα sneakers φέτος γίνονται όσο πιο κοριτσίστικα γίνεται και αποκτούν girly χρώματα και λεπτομέρειες για ένα super hot παιχνιδιάρικο barbie look!  

 

Wild things 

Τα biker boots είναι σχεδόν κάθε χρόνο το απόλυτο μποτάκι της σεζόν. Κάνουν τη μετάβαση στο χειμώνα παιχνιδάκι, είναι πρακτικά για τη βροχή, τις χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι, είναι σούπερ άνετα και ροκάρουν τρομερά αν τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα. Βγάλε το αγρίμι που κρύβεις μέσα σου ακόμα κι αν τα συνδυάσεις με floral boho θηλυκά φορέματα. 

Photo Credits: @memorandum

Chic & Shine

Το λουστρίνι είναι το υλικό που θα φορεθεί φέτος όσο κανένα. Τολμηρό, σέξι, ανθεκτικό και δυναμικό θα χαρίσει premium λάμψη στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα. 



Sexy Mesh

Κατάλληλες για πιο υψηλές θερμοκρασίες, οι διχτυωτές μπότες είναι η πιο σέξι τάση της σεζόν! Με μια υπόνοια δέρματος σε κοινή θέα και ένα άψογο πεντικιούρ, είναι τα παπούτσια που θα ανάψουν φωτιές σε κάθε σου βήμα! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά