Skip to main content

FASHION TRENDS

8 fashion investment αγορές για να κάνεις στις προσφορές του Black Friday

Επένδυσε τα χρήματά σου με τρόπο που να αξίζει πραγματικά.



Η Black Friday είναι παραδοσιακά γνωστή για τις εκπτώσεις σε ηλεκτρονικά και οικιακά είδη, συχνά όμως υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές και στον κόσμο της μόδας που δύσκολα αγνοεί κανείς. Ακολουθούν οκτώ επενδυτικές αγορές που μπορείς να κάνεις για τη γκαρνταρόμπα σου κατά τη διάρκεια της Black Friday, που θα τις χαίρεσαι για πολλά χρόνια.

Διαχρονικά Κλασικά

Επένδυσε σε διαχρονικά κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, όπως ένα καλοραμμένο blazer, ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή ένα ποιοτικό ζευγάρι δερμάτινες μπότες, μιας που αυτά είναι συνήθως σε τσιμπημένες τιμές. Κάνε την έρευνα αγοράς σου από τον προηγούμενο μήνα και δεν θα το μετανιώσεις.

Designer τσάντες

Η Black Friday μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πετύχεις μια προσφορά σε εκείνη την επώνυμη τσάντα που είναι εκτός budget υπό κανονικές συνθήκες.  Αναζήτησε όμως κλασικά στυλ και ουδέτερα χρώματα που μπορούν να είναι ευέλικτα και να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Πολυτελή ρολόγια

Αν ψάχνετε για ένα πολυτελές ρολόι, η Black Friday μπορεί να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις. Επίλεξε ένα κλασικό κομμάτι που συμπληρώνει τόσο επίσημα όσο και casual ρούχα.

Premium Denim

Τα τζιν υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα, μιας που τα φοράμε συνεχώς στην καθημερινότητά μας. Ψάξε για προσφορές σε premium μάρκες τζιν που να προσφέρουν στυλ και ανθεκτικότητα. Ένα τζιν παντελόνι με καλή εφαρμογή μπορεί να είναι μια εξαιρετική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Πανωφόρια

Η Black Friday είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγοράσεις πανωφόρια που θα έχεις μια ζωή, όπως ένα μάλλινο παλτό, ένα δερμάτινο σακάκι ή ένα μπουφάν για έντονο κρύο. Επίλεξε ξανά κλασικά στυλ και ουδέτερα χρώματα για να εξασφαλίσεις ευελιξία και μακροζωία.

Ποιοτικά παπούτσια

Τα παπούτσια μπορούν να ορίσουν ή να καταστρέψουν ένα ντύσιμο, αλλά και τα ίδια μας τα πόδια, επομένως η επένδυση σε υποδήματα υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη. Αναζήτησε προσφορές για καλοφτιαγμένα παπούτσια από αξιόπιστες μάρκες που δίνουν προτεραιότητα τόσο στο στυλ όσο και στην άνεση.

Εκλεκτά κοσμήματα

Ένα κλασικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα απλό χρυσό κολιέ ή ένα διαχρονικό δαχτυλίδι είναι πολύ καλή ευκαιρία να αγοραστούν στο Black Friday.

Tailored κοστούμια και σακάκια

Εάν εργάζεσαι σε επαγγελματικό περιβάλλον ή αν απλά είναι στο στυλ σου, η Black Friday μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε ένα καλοραμμένο κοστούμι ή blazer. Κλασικά χρώματα όπως το navy, το ανθρακί και φυσικά το μαύρο έχουν την τιμητική τους.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της