Skip to main content

FASHION TRENDS

Fashion Alert: Η δερμάτινη midi φούστα είναι και επίσημα το πιο hot item της σεζόν!

Διάλεξε το δικό σου inpired street style look με πρωταγωνίστρια τη δερμάτινη midi skirt!



Καθώς αναζητάς τα επόμενα καυτά νέας της μόδας για την τρέχουσα σεζόν, οι διεθνείς πασαρέλες και το κόκκινο χαλί δεν είναι μόνο τα σημεία για να αντλήσεις έμπνευση. Το street style ανακηρύσσεται και επίσημα από τις πιο έγκυρες και ψαγμένες πηγές για να παίρνεις ιδέες και να δημιουργήσεις τις δικές σου top εμφανίσεις. 

Ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των νέων λανσαρισμάτων μόδας, την καρδιά μας έκλεψε και με διαφορά μια σειρά από κομψές δερμάτινες φούστες που φοριούνται ξανά και ξανά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε καθημερινή βάση, σε ένα σωρό περιστάσεις και εγκρίνονται από τους μεγαλύτερους δημιουργούν τάσεων παγκοσμίως.

 

Την παράσταση κλέβει η δερμάτινη φούστα που φτάνει μέχρι λίγο κάτω από το γόνατο και γίνεται το αγαπημένο item, μια στολή εργασίας και εξόδου που μπορεί να φορεθεί ακόμα και με  tshirts ή sneakers. Ωστόσο, για το φθινόπωρο του 2023, ορισμένες δερμάτινες φούστες ξετυλίγουν έναν πιο έντονο χαρακτήρα, ενώ άλλες είναι απλά προσαρμοσμένες στην τελειότητα. Στο τραπέζι της μόδας βρίσκονται όχι μόνο δερμάτινες midi φούστες που περιμένουν να γίνουν δικές σου, αλλά και φούστες σε Α  γραμμή, μοντέρνες πλισέ με έμπνευση από το σχολείο και τις μαθητικές στολές, όλες μια και μια για να σου χαρίσουν εντυπωσιακά look.

Φόρεσέ τες με εκλεκτά πλεκτά είτε με καθημερινά basic μπλουζάκια.Οι δερμάτινες midi φούστες θα αποτελέσουν αυτό το διαχρονικό must have κομμάτι, που δε θα πρέπει να παραλείψεις από τη ντουλάπα σου. 

Δημιούργησε εύκολα και απλά, αβίαστα χειμερινά σύνολα με cool όψη και chic αποτέλεσμα. Είναι η ιδανική βάση για μια τέλεια εμφάνιση όπως ακριβώς το foundation στο μακιγιάζ σου.Δημιούργησε cool outfits χρησιμοποιώντας μια ελαφρώς εβαζέ μαύρη μίντι δερμάτινη φούστα με ένα τζιν πουκάμισο και ένα ζεστό χειμωνιάτικο παλτό ή μια ντραπέ μπλούζα πάνω από μια φούστα μέχρι το γόνατο και πτυχές. Για ιδιαίτερες περιστάσεις επένδυσε σε ένα all star κομμάτι, μια ασύμμετρη σε στυλ φάκελο στα χρώματα του χακί καφέ που θα σε κάνει περήφανη για την επιλογή σου κάθε φορά που τη φοράς.

Και επειδή μια midi δερμάτινη φούστα μπορεί άνετα να αποτελέσει το απόλυτο party outfit για τις εορταστικές μέρες που έρχονται, διάλεξε μια διαχρονική επιλογή συνδυάζοντάς τη με κλασικές γόβες και βραδινό clutch.  

Πάρε έμπνευση από το παγκόσμιο street style και βάλε τη φούστα σου με ότι ταιριάζει στο χαρακτήρα και τον σωματότυπό σου. Ότι κι αν κάνεις με ένα τέτοιο κομμάτι κλειδί, την επιτυχία την έχεις στο τσεπάκι σου! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της