Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς θα περπατήσετε τα βήματα σας αυτές τις γιορτές

Οι 7 τάσεις στα παπούτσια που θα δείτε παντού αυτή τη γιορτινή περίοδο



Το να υιοθετήσετε όλες τις τάσεις της μόδας της νέας σεζόν μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά η βουτιά στον κόσμο των νέων τάσεων στα παπούτσια μπορεί συχνά να μοιάζει πολύ πιο διαχειρίσιμη. Σε τελική ανάλυση, όχι μόνο καταλαμβάνουν μικρότερο ποσοστό της εμφάνισής σας από ένα ντύσιμο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, αλλά είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε ένα εφεδρικό ζευγάρι έκτακτης ανάγκης εάν μετανιώσετε για την επιλογή σας μέχρι την ώρα του μεσημεριανού γεύματος.

Ποιες είναι όμως οι τάσεις στα παπούτσια αυτή τη γιορτινή περίοδο;

Είτε φοράτε τακούνια είτε ψηφίζετε υπέρ της άνεσης, είναι λογικό να ψάχνετε για κάτι που θα κάνει τη διαφορά στις γιορτές – είτε πρόκειται για την αγορά για ένα διαχρονικό νέο ζευγάρι που θα σε δει αρκετές εποχές, φθινόπωρο/χειμώνα εδώ θα τα βρείτε όλα.

Εδώ είναι οι 7 βασικές τάσεις στα παπούτσια που πρόκειται να αρχίσετε να παρατηρείτε παντού…

Αιχμηρή μύτη

Μετά από χρόνια που κυριαρχούν τα τετράγωνα δάχτυλα, ήρθε η ώρα για μια νέα σιλουέτα να μπει στο επίκεντρο. Αν και η στρογγυλεμένη μύτη μπορεί να είναι δημοφιλής στον κόσμο των διαμερισμάτων μπαλέτου αυτή τη στιγμή, ευτυχώς δεν είναι το σχήμα που βλέπουμε στην υπόλοιπη βιομηχανία. Αντίθετα, όλα είναι θέμα ουσίας. Και όχι οποιοδήποτε σημείο… Όσο πιο αιχμηρό, πιο επιθετικό είναι το σημείο στο παπούτσι σας, τόσο πιο στην τάση είναι.

Εκτυφλωτική λάμψη

Τίποτα δεν αναδεικνύει περισσότερο τη σεζόν των πάρτι όπως μια μικρή μεταλλική δράση. Ήδη μερικοί από τους αγαπημένους μας οίκους μόδας αποφάσισαν να διατηρήσουν τη διάθεση για πάρτι λίγο περισσότερο, με μερικές πολύ σημαντικές επιλογές ασημί υποδημάτων για όλο τον χειμώνα. Ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε ένα ολόσωμο πλεκτό, για να αντισταθμίσετε μια λευκή εμφάνιση ή να δώσετε ένα πλεονέκτημα στη βραδινή σας εμφάνιση.

Ώρα για Τ

Ένα σούπερ παραδοσιακό σχήμα φοιτητικού παπουτσιού στην ανανεωμένη επανάληψη του, για το χειμώνα στοχεύει σε μια πιο καθιερωμένη γυναικεία εμφάνιση. Με τακούνι, και συνήθως μονόχρωμο σε απόχρωση, είναι μια εκπληκτικά ευέλικτη εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, από ρούχα γραφείου μέχρι τζιν και ακόμη και βραδινά φορέματα. Για να αποφύγετε να φαίνεστε πολύ επιτηδευμένη, είναι σοφό να συνδυάσετε το δικό σας με κάτι ίσως λίγο πιο ριψοκίνδυνο, οι δαντελένιες πινελιές είναι μια ασφαλής επιλογή.

Δανεισμένο από τα αγόρια

Κάνοντας ένα αιχμηρό 180 από τα δύο προαναφερθέντα συναισθήματα, μια άλλη από τις βασικές σιλουέτες παπουτσιών της σεζόν είναι πολύ πιο βαριά. Υπερμεγέθη, χοντροκομμένα loafers με φαρδιά λαστιχένια σόλα που μοιάζουν σαν να έχετε κάνει επιδρομή στο ξεπερασμένο-στερεότυπο τμήμα «ανδρικών ενδυμάτων» στο τοπικό πολυκατάστημά σας, αυτή η τάση έχει να κάνει με τη «Λάθος Θεωρία Παπουτσιών». Είτε επιλέγετε μια σούπερ σέξι εμφάνιση με παντελόνι πάνω από κολάν, ένα κοστούμι με φούστα εργασίας ή το πιο άνετο τζιν σας, δεν υπάρχει τίποτα που να μην επωφελείται από ένα ογκώδες loafer αυτό το χειμώνα.

Γόβες ξανά και ξανά

Μια τάση παπουτσιών που προσφέρεται υπέροχα για να σημειώσει όχι μία αλλά δύο τάσεις σε αυτήν τη λίστα, οι γόβες επιστρέφουν δυναμικά αυτή τη σεζόν – και θα ήταν σοφό να τις επιλέξετε μυτερές. Κάποτε ήταν το βασικό ένδυμα εργασίας υπαλλήλων γραφείου παντού, τώρα γίνεται γρήγορα μια από τις πιο καυτές τάσεις παπουτσιών που πρέπει να επιλέγονται ανεξάρτητα από την περίσταση. Σίγουρα φαίνονται υπέροχες με ένα παντελόνι, αλλά δοκιμάστε τες με βραδινό φόρεμα, μια τζιν μίντι φούστα, ένα πλεκτό μάξι φόρεμα, Δεν μας αρέσει να το λέμε, αλλά ναι, αυτή είναι μια άλλη σιλουέτα που πραγματικά προσφέρεται για το viral Wrong Shoe Theory.

Μεσαία μποτάκια

Το «Μπότες για το χειμώνα» είναι μια τόσο εμφανής τάση όσο το «φλοράλ για την άνοιξη… Η μπότα midi κάθεται, όπως θα έπρεπε να έχετε μαντέψει μέχρι τώρα, στη μέση μεταξύ του αστράγαλου και του γόνατου και είναι ελαφρώς πιο ψηλή από την κλασική Dr. Martens. Παρόμοια σε στυλ, αυτή τη σεζόν έχει να κάνει με το να διασφαλίσετε ότι η δική σας είναι δεμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Souped-up sneakers

Για όσες από εσάς βλέπετε τακούνια, ακούτε «πόντους» και απορρίπτετε οτιδήποτε μεταλλικό, ας προσφέρουμε μια προσφορά ειρήνης μέσω της τελευταίας τάσης παπουτσιών hero της σεζόν, τα souped-up sneakers. Σίγουρα πιο άνετα από οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη λίστα. Όμως, ειδικά για αυτή τη σεζόν, η ουσία δεν χρειάζεται να υπερισχύει του στυλ καθώς και τα δύο συνδυάζονται σε όμορφη αρμονία με την ευγένεια πολλών μεγάλων οίκων μόδας. όπως Cecilie Bahnsen x Asics και Miu Miu x New Balance.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της