Skip to main content

FASHION TRENDS

Η Margot Robbie μόλις φόρεσε το πιο hot trend υποδημάτων του 2024

Και όχι με ροζ φόρεμα! Μας είχε λείψει το casual look της



Η Margot Robbie μπορεί να έχει την πλειονότητα των καλύτερων σχεδιαστών του κόσμου στα δάχτυλά της, αλλά μετά από μια μακροχρόνια σχέση με τη Chanel από τότε που έγινε μια από τις πρεσβευτές της μάρκας το 2018 και μια σειρά από φαινομενικά ατελείωτα ροζ ρούχα κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης εκστρατείας για τον Τύπο για τελευταία φορά. Μετά την επέλαση της ταινίας Barbie, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς το προσωπικό στυλ της Αυστραλιανής ηθοποιού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν αυτή την εβδομάδα εντοπίστηκε να τρέχει στη Σάντα Μόνικα με -περίμενε το - ένα μεγάλο μπλέιζερ και τζιν, ο κόσμος της μόδας πήρε μια συλλογική αναπνοή χαράς.

Αυτή ήταν επιτέλους μια Margot Robbie όχι σε ροζ. Αυτή ήταν η Margot Robbie όχι με φόρεμα. Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν απλώς η Margot Robbie, που δεν έπαιζε κανέναν άλλο χαρακτήρα εκτός από τον εαυτό της. Και θα υποστηρίζαμε ότι είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι στιγμής.

Αλλά μόνο όταν ξεπεράσαμε το σοκ της έλλειψης ζαχαρένιων αποχρώσεων, παρατηρήσαμε το νεύμα της σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας του 2024… Αυτές οι μυτερές μπότες.

Μετά από χρόνια κυριαρχίας του τετράγωνου σχήματος, τα τελευταία σόου - συμπεριλαμβανομένων των Loewe, Prada, Versace, Huishan Zhang και Schiaparelli - έχουν κάνουν μια πειστική υπόθεση για την επιστροφή του trend. Από μπότες μέχρι αθλητικά, και φλατ μέχρι γόβες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα παίζουν αυτή τη στιγμή.

Μια έντονη αντίθεση από την εμφάνισή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το υπερμεγέθη blazer και τζιν εμφάνιση της Margot ήταν ο άνθεος της εμφάνισής της στο κόκκινο χαλί στα Critics Choice Awards το βράδυ της Κυριακής.

Ενώ μπορεί να έχει παρακάμψει την πρόσφατη απόχρωση του νήματος ζαχαρωτών για την περίσταση, ενσωμάτωσε έξυπνα μια άλλη απόχρωση στο ρεπερτόριό της με αναφορά στη Barbie. Αντιγράφοντας το Radiant Rose Barbie του 1996, το skimming φόρεμα Balmain διέθετε ένα τρισδιάστατο, ζωηρό ροζ διακοσμητικό στο λαιμό και στους ώμους.

Φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δείχνει απίστευτη και στις δύο στιγμές της υψηλής μόδας αυτής της εβδομάδας. Αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι από την ιδέα ότι μπορεί να δούμε περισσότερο το προσωπικό, casual στυλ της Margot το 2024. Επειδή, ας το παραδεχτούμε, ξεκίνησε ήδη τέλεια…

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη