Skip to main content

FASHION NEWS

Τα adidas originals «κλείνουν» το μάτι στο παρελθόν

Tα sneakers που δεν… ήξερες πόσο πολύ τα θέλεις, είναι εδώ!


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω brands σαν τα adidas originals που… παίζουν με το παρελθόν. Γιατί χωρίς αυτό και την ιστορία που έχει ήδη γραφτεί, πώς αλλιώς θα πάμε μπροστα; Tα adidas originals, λοιπόν, κάνουν αυτό ακριβώς! Ουκ ολίγες φορές, έχει επαναπροσδιορίσει την ισχύ θρυλικών μοντέλων που έχει δημιουργήσει χρόνια πριν. Είτε αυτό αφορά παπούτσια, είτε ρούχα. Σήμερα, θα σου μιλήσω για το πρώτο και συγκεκριμένα για ένα ζευγάρι sneakers που μέχρι τώρα δεν ήξερες ότι ήθελες. Γιατί από την στιγμή που θα αντικρύσεις το νέο EQT Support ADV, τότε θα καταλάβεις ότι πρόκειται για «έρωτας με την πρώτη ματιά».

Εγώ, πάντως, αυτό έπαθα όταν τα αντίκρυσα και κυρίως όταν συνειδητοποίησα την «ιστορία» που έχουν πίσω τους αυτά τα παπούτσια.

Τα adidas Originals λοιπόν, δίνουν νέα πνοή στην επόμενη γενιά της σειράς Equipment με νέα χρώματα και προσέγγιση. Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του EQT, του θρυλικού sneaker των adidas Originals από το 1991, είναι εδώ.

Πιστό στον αρχικό σχεδιασμό του παπουτσιού και στα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίσει, το EQT Support ADV επιστρέφει με sock-fit κατασκευή δύο χρωμάτων και σόλα από TPU, με τις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες του brand στο πλάι να καταλήγουν σε ενσωματωμένα κορδόνια στο επάνω μέρος του sneaker. Ανάμεσα στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι το συνθετικό nubuck ύφασμα στη μύτη του παπουτσιού στην μπροστινή περιοχή των δακτύλων καθώς και επιπλέον ανακλαστικές λεπτομέρειες πάνω από τη μεσαία σόλα που ενσωματώνουν το εμβληματικό σχέδιο με τις τρεις ρίγες του EQT. Μια νέα χρωματική παλέτα σε Core Black και Turbo Red αποχρώσεις συμβάλλουν στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα του EQT που αποτελεί ένα τολμηρό βήμα στη διαρκώς εξελισσόμενη ιστορία της σειράς Equipment.  

Για την παρουσίαση του παπουτσιού, τα adidas Originals δημιούργησαν την ταινία μικρού μήκους «Only the Essentials», όπου παρακολουθούμε την προέλευση, την ιστορία και την εξέλιξη της iconic σειράς Equipment, που έχει αποκτήσει διαχρονική αξία.

Ξεκινώντας από τη γέννηση του sneaker το 1991, το βίντεο εξιστορεί την έμπνευση, τους λόγους και τις συνθήκες πίσω από τη δημιουργία του EQT. Βασικοί παράγοντες, η ανάγκη για ανανέωση και μια καινούργια κατεύθυνση, ακολουθώντας τον κορεσμό που υπήρχε όσον αφορά το στυλ στο footwear, και η θέληση να εστιάσουμε περισσότερο σε αυτά που είναι απαραίτητα και ουσιαστικά.

Στην ταινία  παρουσιάζεται η νέα τοποθέτηση του EQT στη σύγχρονη κουλτούρα, εισάγοντας μια νέα προσέγγιση στη βασική φιλοσοφία του sneaker και στο αρχικό mantra της σειράς: Everything that is essential. Nothing that is not.

Απόλαυσε το βίντεο παρακάτω, αλλά και το νέο EQT Support ADV.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oOGVj9SE4sw&feature=youtu.be

 

adidasOriginals_EQT_01.jpgadidasOriginals_EQT_02.jpg adidasOriginals_EQT_03.jpg 

Το νέο EQT Support ADV έρχεται από 26.01 σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas Originals Fashion Corner στο attica, City Link με πολλές εκπλήξεις και happenings.

Για περισσότερα, μπες εδώ

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;