Skip to main content

FASHION NEWS

Κουλ, σέξι και free με denim

Για να ξεχωρίσεις φέτος το φθινόπωρο.


Κέλλυ Νόβακ

Cool, sexy, free. Και ποια γυναίκα, δεν θέλει να αισθάνεται έτσι; Κουλ, ελεύθερη και πάντα σέξι; Όλες. Στο λέω εγώ. Ακόμη κι αυτές που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, θέλουν όλα αυτά να τα νιώθουν μέσα από τις εμφανίσεις τους. Και λογικό δεν είναι; Αν υπήρχε δηλαδή ένας τρόπος οι εμφανίσεις μας να έχουν πάντα αυτά τα τρία στοιχεία, δεν θα το κάναμε όλες; Βασικά, βλέποντας τα Denim της Bershka συνειδητοποίησα πώς με μία κίνηση, μπορούμε να αποκτήσουμε το τέλειο τρίπτυχο του στιλ μας.

Με το denim μπορούμε να νιώσουμε τόσα πράγματα λοιπόν. Μπορεί να μας ανεβάσει τη διάθεση, να μας ενώσει με την παρέα ή να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να ξεχωρίσουμε. Η σημασία του denim για καθέναν από μας είναι βαθιά προσωπική αλλά ταυτόχρονα καθολική.

Στα πλαίσια της καμπάνιας Fall ’18 Denim, η Bershka ταξίδεψε στο Λονδίνο για μια ειδική φωτογράφιση με στόχο να παρουσιάσει το denim με φρέσκια και σύγχρονη διάθεση. Συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις, χρώματα και υφές δημιουργήσαμε εμφανίσεις denim-on-denim για όλους τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του denim.

Οι προτάσεις για τη γυναίκα περιλαμβάνουν καθαρά και raw κομμάτια, με το wide-leg να μετατρέπεται στο must-have της σεζόν. Ξεχωρίζει το total denim, με αναπάντεχες πινελιές όπως γιακάδες shearling και κοτλέ λεπτομέρειες σε τζιν και τζάκετ, με φθινοπωρινά χρώματα να «σκάνε» πάνω στις κλασικές μπλε αποχρώσεις του denim.

Τα boilersuit και οι σαλοπέτες μεταμορφώνονται, με διακοσμητικές ραφές και αναπάντεχα χρώματα που μετατρέπουν αυτά τα βασικά κομμάτια σε εντυπωσιακά look.

Με μια ματιά στα denim pieces και θα νιώσεις κουλ, σέξι και free. Που να την φορέσεις κι όλας.

denimbershka_01.jpgdenimbershka_02.jpgdenimbershka_03.jpgdenimbershka_04.jpgdenimbershka_05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα