Skip to main content

FASHION NEWS

H Elsa Hosk φοράει το Fantasy Bra της Victoria’s Secret

Το μοντέλο θα περπατήσει στο show φορώντας την εκπληκτική δημιουργία!


Κέλλυ Νόβακ

Πάνε 3 χρόνια τώρα, που η Elsa Hosk έχει τον τίτλο του “Victoria’s Secret Angel”. Είναι σημαντική στιγμή στην καριέρα ενός μοντέλου το να περπατήσει στην πασαρέλα του εντυπωσιακού show και η Hosk με επιτυχία εκτελεί τα «χρέη» της, τα τελευταία χρόνια.

Pixel

Επειδή ακριβώς κάνει τόσο καλή δουλειά σαν «Αγγελάκι», το brand αποφάσισε να την τιμήσει, δίνοντας της την ευκαιρία να φορέσει αυτή φέτος το Fantasy Bra.

Τo Fantasy Bra είναι ένας εξαιρετικής δεξιοτεχνίας σουτιέν που κατασκευάζεται κάθε χρόνο και έχει διαφορετικό σχέδιο κάθε φορά. Ένα μοντέλο από το καστ του show περπατάει στο runway φορώντας το εκπληκτικό (και πανάκριβο) αυτό σουτιέν.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Bp0uKYgAKwo/?utm_source=ig_embed

Φέτος, λοιπόν, είναι η Elsa Hosk που θα φορέσει ‘Dream Angels’ bra το οποίο κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο δολάρια! Το σουτιέν διαθέτει Swarovski διαμάντια και χρειάστηκε 930 ώρες για να κατασκευαστεί. Για την ακρίβεια, περιλαμβάνει 71 καράτια και έχει πάνω 2.100 διαμάντια πάνω του!

https://www.instagram.com/p/Bpz-6M8huB2/?utm_source=ig_embed

Η Elsa πάντως το υποστηρίζει άψογα! Λάμπει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) όταν το φοράει όπως είδαμε στις promo φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το brand.

https://www.instagram.com/p/Bp16bzUFYVK/

https://www.instagram.com/p/Bpz8E-WFL4c/

Ένα αντίγραφο του σουτιέν θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου online, του οποίου φυσικά η τιμή είναι πολύ, πολύ πιο χαμηλή και ανέρχεται στα 250 δολάρια.

Κεντρική φωτό: Instagram @ hoskelsa

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

Προτεινόμενα

FITNESS

Άσκηση και διατροφή – πριν και μετά τη γυμναστική

Ποιες τροφές σε βοηθάνε την ώρα της προπόνησης

CELEBS

Ιφιγένεια Τζόλα: Δείτε ενσταντανέ από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο!

Σωστή travel blogger η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις; Την απάντηση βρήκαμε στα άστρα

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση σας αποτυγχάνει με βάση το ζώδιό σας