Skip to main content

FASHION NEWS

Athens Xclusive Designers Week: Εντυπωσιακό ξεκίνημα

Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε την 25η Athens Xclusive Designers Week (Ελληνική Εβδομάδα Μόδας)


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Με ένα ξεχωριστό show, σε ένα από τα ομορφότερα υπαίθρια σημεία του Ζαππείου, στο «δρόμο με τις γιακαράντες», στήθηκε το επιβλητικό θεατρικό σκηνικό, ανάμεσα στα δέντρα. Εκεί απεικονιζόταν η πρόσοψη ενός κτιρίου παριζιάνικης αρχιτεκτονικής - η μπουτίκ Maison Zoulias, όπως την είχε οραματιστεί ο σχεδιαστής. 
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν σε μία ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα που ταυτόχρονα επιφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη. Ο Βασίλης Ζούλιας, είχε αφιερώσει την επίδειξη στην αγαπημένη του σκυλίτσα Βερούσκα, την οποία έχασε πρόσφατα. Με αυτή την αφορμή, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray, τα οποία οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν στη συνέχεια, αν το επιθυμούσαν!

Pixel
Pixel

https://www.instagram.com/p/Bvg56H2oqK7/

Vassilis Zoulias.JPG


Σε ότι αφορά τη συλλογή, ο σχεδιαστής παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά pret a porter Maison Zoulias A/W 19-20. Μια συλλογή που είχε όλα τα αγαπημένα στοιχεία που τον  έχουν κάνει αναγνωρίσιμο, όπως cocktail φορέματα αλλά και πολλά νέα κομμάτια τα οποία ξεχώρισαν. Ευφάνταστα παλτό, ψεύτικες γούνες σε έντονο χρώμα καθώς και κομψά σακάκια και παντελόνια, συνδυάστηκαν και αποτέλεσαν must προτάσεις για office looks. Στις περισσότερες δημιουργίες κυριάρχησαν τα φλοράλ στοιχεία, οι σκούρες αποχρώσεις ενώ οι καρώ λεπτομέρειες κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα που ολοκλήρωναν τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια ήταν Pericles Kondylatos ενώ τα ιδιαίτερα καπέλα ήταν φιλοτεχνημένα από την Κατερίνα Καρούσου. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα  χτενίσματα δημιουργήθηκαν με τα προϊόντα hairstyling Rene Furterer.

AXDW_Maison Zoulias .JPG

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

FASHION NEWS

Ο Ισπανικός οίκος χειροποίητων luxury υποδημάτων Pedro Garcia καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια δόση λάμψης

Από την καλοκαιρινή συλλογή ξεχωρίζουν οι μεταλλικές αποχρώσεις που δίνουν ένα extra shimmer στα loafers και τα πέδιλα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών