Skip to main content

FASHION NEWS

Η Natalia Bryant κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

Η κόρη του αείμνηστου Kobe Bryant κάνει ένα διάλειμμα από τις σπουδές της για να πάρει μέρος στην επίδειξη του Versace για την Άνοιξη 2024



Η Natalia Bryant αφήνει λίγο στην άκρη το διάβασμα στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια για να βγει στην πασαρέλα στο Μιλάνο. Η 20χρονη φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, και κόρη του αείμνηστου all-star των Λος Άντζελες Λέικερς, Kobe Bryant, κάνει ένα διάλειμμα από τις σπουδές της για να περπατήσει για το σόου του Versace την άνοιξη του 2024 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου – η πρώτη της πασαρέλα από τότε υπογραφή με την IMG Models το 2021.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στην πασαρέλα. Είναι μια απίστευτη ευκαιρία και είμαι τόσο ευγνώμων στη Donatella [Versace] και με τιμά που με προσκάλεσε να γίνω μέρος σε κάτι τόσο ξεχωριστό», δήλωσε η Bryant στη Vogue. Το ολόφρεσκο ​​μοντέλο καλωσορίστηκε από την ίδια τη Versace, την οποία συνάντησε για πρώτη φορά μια μέρα πριν από την επίδειξη στο fitting της. «Ήταν τόσο φιλόξενη και γλυκιά και με έκανε να νιώσω τόσο άνετα, ειδικά καθώς ήταν η πρώτη μου πασαρέλα», εξήγησε η Bryant. «Η γνωριμία μου μαζί της σίγουρα με βοήθησε να ηρεμήσω κάπως το άγχος μου».

Η Bryant προσπάθησε να μπει στη βιομηχανία του μόντελινγκ με μηδενικές προσδοκίες. «Ήθελα να ξεκινήσω καινούργια και να κάνω τα δικά μου πράγματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για το ότι θα συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν ή ότι θα βάλω τον εαυτό μου στα πρότυπα κανενός. Ευτυχώς, είχα μόνο θετικές εμπειρίες και ήμουν τόσο χαρούμενη που είδα πόσο υποστηρικτικοί και φιλόξενοι ήταν όλοι». Αν και, ενώ παραμένει πιστή στον εαυτό της, έχει φυσικά μερικές πολύ διάσημες φιγούρες να αναζητήσει για έμπνευση - συγκεκριμένα τη μητέρα της, Vanessa Bryant.

bryantpasarela

Το να έχει μια πολύ κομψή μητέρα ήταν ένα όφελος για την Bryant, η οποία πηγαίνει στη μαμά της για συμβουλές στυλ. Ενώ υποστηρίζει ότι η Vanessa την ενθάρρυνε να αναπτύξει το δικό της προσωπικό στυλ, της πρόσφερε μια δόση σκληρής αγάπης όταν το χρειαζόταν. «Μπορώ πάντα να πάω στη μαμά μου και να πάρω την ειλικρινή της γνώμη. Το κρατά αληθινό και ξέρω ότι έχει πάντα το συμφέρον μου στην καρδιά», λέει.

 

Η μαμά της έδωσε επίσης στην Bryant μερικές βασικές συμβουλές σχετικά με το catwalk της. «Με ενθαρρύνει να κάνω το δικό μου catwalk και να καθιερώσω τον δικό μου τρόπο να κάνω πράγματα», λέει. «Πάντα μου άρεσε να βλέπω βίντεο της Naomi να περπατά στην πασαρέλα μαζί με βίντεο άλλων εμβληματικών σούπερ μοντέλων που προσέχω. Η μαμά μου λέει: «Περπάτα όπως η Ναόμι, αλλά θυμήσου να είσαι ο εαυτός σου, βάλε το δικό σου στυλ στο catwalk σου και πάντα με το κεφάλι ψηλά».

Η Bryant αν και συνεχίζει να συμβουλεύεται τη μαμά της για το ντύσιμό της, πλέον δηλώνει ότι κατέλαβε την πρώτη θέση στις αγαπημένες εμφανίσεις η Versace: «Μέχρι σήμερα είχα μερικά αγαπημένα, αλλά η εμφάνισή μου για αυτό το σόου πρέπει να είναι μακράν η νέα μου αγαπημένη. Είμαι ενθουσιασμένη που θα το φορέσω».

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της