Skip to main content

FASHION NEWS

Νέο, σε σχήμα τσάντας, pop-up Café Fleurs του Jacquemus για λίγες μέρες στη Σεούλ

Το pop-up master's flower and coffee shop concept, που πρωτοεμφανίστηκε στο Παρίσι, εντυπωσιάζει και στη Νότια Κορέα



Όταν πρόκειται για pop-ups stores, ο Jacquemus ξέρει τι κάνουν. Κάνοντας μια μετακόμιση στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της στην αναδυόμενη ιδέα του Café Fleurs στην περιοχή Seongsu-dong της πόλης.

Το τελευταίο άνοιγμα από τον σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus βλέπει μια χνουδωτή πρόσοψη που περικλείει έναν χώρο 2.000 τετραγωνικών ποδιών για να γιορτάσει την τσάντα Bambimou της μάρκας που φουσκώνει. Μέσα στοn χώρο, η μάρκα φιλοξενεί ένα καφέ που σερβίρει οκτώ ειδικά ποτά στο μενού, ενώ διπλασιάζεται και ως ανθοπωλείο με λευκές ανθοδέσμες Lisianthus. Η εμπειρία έρχεται παράλληλα με τη συλλογή «Le Chouchou» του Jacquemus για το Φθινόπωρο του 2023, όπου η Gigi Hadid, μακροχρόνια φίλη του σχεδιαστή και του οίκου, πρωταγωνίστησε στη διαφημιστική καμπάνια.

Η συλλογή έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο στις Βερσαλλίες. Η συλλογή είδε τα μοντέλα να περπατούν σε ένα κόκκινο χαλί και να φορούν φουσκωτά και εσώρουχα lip dresses, αφρώδεις φούστες και βασιλικές αναφορές από τη Μαρία Αντουανέτα μέχρι την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jacquemus άνοιξε ένα pop-up, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του αρχικά στο Παρίσι το 2021. Πρόσφατα, ο σχεδιαστής κυκλοφόρησε ένα βιβλίο 232 σελίδων με τίτλο «Le Chouchou», το οποίο τεκμηριώνει τη συλλογή.

Από τότε που άνοιξε το εναρκτήριο pop-up του το 2021 εν μέσω περιορισμών πανδημίας, ο Jacquemus έχει εξελιχθεί σε γνώστη των καθηλωτικών pop-up stores. Το Παρίσι και το Μιλάνο έγιναν μάρτυρες της γοητείας του ροζ μηχανήματος αυτόματης πώλησης Barbie 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ενώ το Λονδίνο κοσμήθηκε με το pop-up «Le Bleu», εμπνευσμένο από την αισθητική του μπάνιου του ίδιου του σχεδιαστή.

Τα τελευταία pop-ups του Jacquemus, που φιλοξενήθηκαν στη λίμνη Κόμο και στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, τον Μάιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα, παρουσίασαν τις καλοκαιρινές συλλογές του σε αυτές τις γραφικές τοποθεσίες.

Το pop-up της Σεούλ θα διαρκέσει έως τις 29 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της