Skip to main content

FASHION NEWS

Και το βραβείο πιο εντυπωσιακού sheer dress πάει στην Ariana Madix

Η διαφανής δαντέλα ανακηρύσσεται στο απόλυτο trend  



Καθώς πλησιάζουμε στην επέτειο ενός έτους από τη μητέρα όλων των τηλεοπτικών ριάλιτι, την 11η σεζόν του Vanderpump Rules, η Ariana Madix δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι θα τερματίσει τη σειρά της με τα εντυπωσιακά ντυσίματα.

Η 38χρονη, που ανακάλυψε ότι ο μακροχρόνιος φίλος της Tom Sandoval την απατούσε με την καλύτερή της φίλη, την 29χρονη Raquel Leviss, όταν βρήκε ξεκάθαρα μηνύματα στο iPad του, παρευρέθηκε στο πάρτι πρεμιέρας της 11ης σεζόν του Vanderpump Rules, αυτή την εβδομάδα με ένα σούπερ διάφανο ροζ δαντελένιο φόρεμα με λεπτές λεπτομέρειες στο μπούστο και τους γοφούς.

Η Madix συνδύασε το μακρυμάνικο φόρεμα, από τη μάρκα Mother of All, με τετράγωνα χρυσά σανδάλια που είχαν στολισμένα λουράκια, που αναδείκνυαν το... λευκό βερνίκι νυχιών της; Χαριτωμένο αν είναι σύμπτωση, απολύτως εμβληματικό αν δεν είναι.

Μετά την ανάκαμψη από το αρχικό σοκ όλων, η Ariana Madix επανέρχεται δριμύτερη μετά το σκάνδαλο, υπογράφει συμφωνίες, ετοιμάζει τηλεοπτικά σποτ καλεσμένων, ένα βιβλίο κοκτέιλ και εμφανίζει ένα καυτό νέο αγόρι. Bravo! Και πάνω απ’ όλα, κυκλοφορεί στο Λος Άντζελες με σέξι φορέματα «εκδίκησης» – ειδικά σε περιπτώσεις που γνωρίζει ότι ο πρώην της, ο οποίος είναι ακόμα ο φίλος της στο VPR, θα είναι παρών.

Παρών στο πάρτι της πρεμιέρας της 18ης Ιανουαρίου ήταν και ο Tom Sandoval, αν και φαίνεται πως οι δυο τους κρατούν ακόμα αποστάσεις. Αυτό είναι ίσως για το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του