Skip to main content

FASHION NEWS

Το Schiaparelli παλτό της Jennifer Lopez ήταν φτιαγμένο από εκατοντάδες αληθινά ροδοπέταλα!

Ένα custom made μπουκέτο - παλτό μόνο για εκείνη! 



Κάθε κορίτσι ονειρεύεται να λάβει ένα όμορφο μπουκέτο γεμάτο τριαντάφυλλα από τον καλό του αλλά τι θα έλεγες για εκατοντάδες τριαντάφυλλα σε μορφή παλτού από τον αγαπημένο σου οίκο μόδας; Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Jennifer Lopez, η οποία φόρεσε ένα παλτό από ροδοπέταλα, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη από τον Daniel Roseberry, Creative Director του Schiaparelli. 

Η Λόπεζ φόρεσε τα εντυπωσιακά φλοράλ ενδύματα της στην πασαρέλα του οίκου μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η οποία άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι σε μια συλλογή που εμπνεύστηκε από τους καουμπόηδες και τους εξωγήινους. Για την παρουσία της στην πασαρέλα, η Lopez βγήκε από το comfort zone του στυλ της καθώς όλο το ντύσιμό της ήταν εκπληκτικό, αλλά το πιο εντυπωσιακό κομμάτι ήταν, φυσικά, το oversized λευκό λουλουδένιο παλτό της.

Photo Credits: @ Getty Images

Ο Roseberry έφτιαξε το παλτό από ζωντανά ροδοπέταλα τα οποία όπως λέει συντηρήθηκαν σε ζαχαρόνερο. Κι ενώ το σαγόνι κάθε fashionista είναι στο πάτωμα με το αποτέλεσμα, μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσο υπέροχα μπορεί να  μύριζε ένα τέτοιο κομμάτι φτιαγμένο από εκατοντάδες αληθινά τριαντάφυλλα. «Είμαι σε ένα ζωντανό έργο τέχνης αυτή τη στιγμή!» πρόσθεσε η JLo και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί της.

Κάτω από το ανθισμένο παλτό της Lopez η λατίνα σταρ φόρεσε το Skeleton Trompe-L'oeil Knit της μάρκας, το οποίο διαθέτει υπερβολικά μανίκια με λευκά σατέν κομμάτια σε μοτίβο σκελετού. Μπορείς να δεις το κομμάτι σε σχήμα αγκίστρου στο κέντρο του πλεκτού ζιβάγκο της J.Lo, ενώ η πλάτη διαθέτει πριτσίνια και τρύπα καθώς και ένα σατέν κομμάτι σε σχήμα σπονδυλικής στήλης. Αναφέρεται στο εμβληματικό Skeleton Dress του οίκου της συλλογής Circus του 1938, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Salvador Dalí.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.