Skip to main content

FASHION RADAR

Οι καλύτερες στιγμές της Meryl Streep στο κόκκινο χαλί

Χρόνια πολλά Meryl!


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, Meryl, Meryl. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις; Είτε πρόκειται να παίξεις μια δύστροπη εκδοχή της Anna Wintour, είτε μια από τις σημαντικότερες γυναίκες πολιτικούς του 20ου αι., καταφέρνεις κάθε φορά να μαγνητίσεις το κοινό σου.

Αυτά θα έλεγα στην Meryl Streep (και πόσο την αγαπώ φυσικά), άπαξ έβλεπα ποτέ από κοντά μια από τις πιο λαμπρές ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου.

Αυτή η θαυμάσια, πανέμορφη (μέσα-έξω), ταλαντούχα, κουλ, έξυπνη και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, γυναίκα, είχε γενέθλια! Έκλεισε λοιπόν τα 68, ένας αριθμός που φαίνεται να μην αντιστοιχεί στην κομψότατη όψη της. Δεν έχει σημασία πάντως αν είναι 68 ή αν είναι 40, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις, η Meryl Streep κατάφερνε και καταφέρνει να κάνει ένα πράγμα καλά (πέρα από το ταλέντο της στην ηθοποιία): να είναι ο εαυτός της.

Αυτό είναι ξεκάθαρο και στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο, looks που είναι και ήταν πάντα 100% το στιλ της.

Είναι διαχρονικές οι εμφανίσεις της λοιπόν, γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί κατάφερε από μικρή ηλικία να καταλάβει τι της ταιριάζει, χωρίς να θελήσει να αφομοιώσει κάτι διαφορετικό στις εμφανίσεις –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι επίκαιρα τα looks της.

Για να την τιμήσω λοιπόν σήμερα, κάνω μια μίνι αναδρομή στα 10 καλύτερα σύνολά της στο κόκκινο χαλί!

10merylstreeplooks_redcarpet_01.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_02.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_03.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_04.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_05.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_06.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_07.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_08.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_09.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;