Απόδειξη ότι η Bridgette Bardot είναι το απόλυτο icon - AllYou.gr

Search

Απόδειξη ότι η Bridgette Bardot είναι το απόλυτο icon

Η θρυλική ηθοποιός έθεσε πρώτη τις τάσεις που φοράμε φέτος

> STAR STYLE ::
08 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Όχι μόνο προσδιόρισε με έναν καινούργιο τρόπο την γυναικεία σεξουαλικότητα, αλλά μέσα από κάθε εμφάνισή της κατάφερνε να κάνει ένα μικρό statement. Ο λόγος για την Bridgette Bardot μια γυναίκα «είδωλο» από πολλές απόψεις. Για το ταλέντο της, για την έμφυτη θηλυκότητά της, την οποία χωρίς καμία επιφύλαξη δεν σταματούσε να εκφράζει, την ομορφιά της και φυσικά το στιλ της.

Αυτά είναι μόλις μερικά από τα χαρακτηριστικά της θρυλικής Bardot που μας κάνουν μέχρι και σήμερα να εμπνεόμαστε απ’ αυτή.

Είναι μια γυναίκα που με κάθε της εμφάνιση έθετε τις τάσεις της Μόδας, πολλές από τις οποίες μέχρι και τώρα επιμένουν να ισχύουν και να φοριούνται από γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο.

Η Bardot έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές, ανά τα χρόνια και συνεχίζει να το κάνει και τώρα. Απόδειξη τα παρακάτω looks/τάσεις τα οποία μας πρωτοσύστησε η ηθοποιός αλλά αποτέλεσαν έμπνευση για σχεδιαστές και brands παγκοσμίου φήμης.

Navy στιλ

5trends_bardot_01.jpg

Μόνο αν υιοθετήσεις αυτό το στιλ είσαι η απόλυτη παριζιάνα… (στη φωτο: Dior)

Βαθύ ντεκολτέ

5trends_bardot_02.jpg

To “The Bardot” είναι η συγκεκριμένη, άκρως σέξι λαιμόκοψη που πρωτοφόρεσε η ηθοποιός. (στη φωτο: Saint Laurent)

Έντονα βολάν

5trends_bardot_03.jpg

Από τις πιο εμβληματικές εικόνες της Bardot είναι αυτή και εκφράζει απόλυτα την θηλυκότητά της. (στη φωτο: Giambattista Valli)

“Rainbow dress”

5trends_bardot_04.jpg

Μίνι, shift φόρεμα –η απόλυτη γραμμή φορέματος στα ‘60s- με τα χρώματα που ουράνιου τόξου. Τελειότητα. (στη φωτο: Philosophy di Lorenzo Serafini)

Η καμπαρντίνα

5trends_bardot_05.jpg

Όταν φόρεσε η Bardot την καμπαρντίνα έγινε πανικός με το εν λόγω πανωφόρι. Όλες και όλοι άρχισαν να το φοράνε από τότε και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα….(στη φωτο: Loewe)Ακολούθησε το allyou στο Instagram!