Skip to main content

FASHION RADAR

Λάκης Γαβαλάς: “Κορσέ, αγόρια, όχι κροσέ!”

Άντρες & γυναίκες φορούν το  απόλυτο φετίχ


Ρόμυ Μελάνι

 

 Mα φοράνε και τα αγόρια κορσέ; Φυσικά, λέει ο Λάκης, σ' ένα παιχνίδι ρόλων! Αμέ, αμέ! Καλά διαβάζεις! Μπες στο pod.gr και άκουσε στο podcast "The Symbols" όλα τα μυστικά του Λάκη Γαβαλά σε ένα... απολαυστικό παιχνίδι ρόλων για το θρυλικό εσώρουχο, τον κορσέ!

https://www.instagram.com/p/CBk2-ZjJhRn/


Ο Λάκης Γαβαλάς, σε μια αποκαλυπτική διήγηση, μας μεταφέρει στο Παρίσι στα άδυτα μιας κορσετερί, ενός ατελιέ δηλαδή, όπου μόδιστροι και ράφτες “φιλοτεχνούν” κατά παραγγελία κορσέδες. Μπροστά στον καθρέφτη, μια υπέρκομψη Ελληνίδα αφήνεται στα χέρια των ειδικών. Η ιεροτελεστία της sur mesure παραγγελίας την έχει πλήρως απορροφήσει, μέχρι που η πόρτα ανοίγει και στο ατελιέ εισβάλλει ο Λάκης Γαβαλάς… Γιατί αν δεν το ξέρετε τα αγόρια της μόδας φοράνε όλα κορσέ, αντί για φυσίγγια στη μέση. Ο Λάκης σε ένα απολαυστικό παιχνίδι ρόλων, μας κάνει εξπέρ σε ό,τι αφορά το θρυλικό εσώρουχο!
Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για τα αγαπημένα του σύμβολα στο podcast του The Symbols  στο pod.gr. Aπό τακούνια και τσάντες μέχρι κοσμήματα και τατουάζ - αποκαλύπτοντας άγνωστες πληροφορίες και καλά κρυμμένα μυστικά.
 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός