Skip to main content

FASHION RADAR

4 celebrity σύνολα που ξεχωρίσαμε στο Instagram

Αγαπημένες διάσημες γυναίκες φωτογραφίζονται και γίνονται πηγή έμπνευσης για τις επόμενες εξόδους σου



Είναι διάσημες, ωραίες, πετυχημένες και γνωρίζουν πολύ καλά τι θα πει στιλ που ξεχωρίζει και μαγνητίζει τα βλέμματα. Οι γυναίκες που θα δεις παρακάτω, αποτελούν το απόλυτο fashion inspo για όλες εμάς που λατρεύουμε τη μόδα, την κομψότητα και τους εντυπωσιακούς συνδυασμούς, είτε αυτοί βασίζονται σε μίνιμαλ επιλογές είτε σε πιο τολμηρές.

Κάνοντας μια «βόλτα» στο Instagram εντοπίσαμε τέσσερις celebrities οι οποίες φωτογραφίζονται και μοιράζονται τις στιλιστικές τους ιδέες μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Και οι τέσσερις έχουν εξελιχθεί σε fashion icons με εκατομμύρια θαυμαστές και θαυμάστριες ανά τον κόσμο και κάθε τους post μετράει άπειρα likes και σχόλια.

Ρίξε μια ματιά στα looks τα οποία ξεχωρίσαμε από αυτά που φόρεσαν το τελευταίο διάστημα και κράτα σημειώσεις για τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Η Rosie Huntington-Whiteley, η οποία μάλιστα γέννησε χθες το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Jason Statham, είναι λάτρης του μίνιμαλ και επενδύει πολύ  στις μονοχρωμίες. Στη φωτογραφία που βλέπεις, ποζάρει με φουσκωμένη ακόμη την κοιλίτσα της και φοράει ένα total beige αθλητικό σύνολο, που της προσφέρει ζεστασιά και άνεση. Έχει συμπληρώσει το look της με ασορτί χρώμα παλτό και τσάντα, ενώ συνδύασε το σύνολο με sneakers. Πρόκειται για μια πολύ κομψή πρόταση που είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες και φυσικά για τις εγκυμονούσες.

rosiehutsunolo

@rosiehw

 

Η Chiara Ferragni φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση και ένα σύνολο που κόβει την ανάσα. Η επιχειρηματίας και fashion guru απογείωσε την μικροσκοπική καρό της φούστα με ένα διάφανο μεταξωτό πουκάμισο, ενώ φόρεσε glittered ψηλοτάκουνες γόβες σε κόκκινο χρώμα.

ferrgnibabybluesunolo

@chiaraferragni

 

Τέλος, περνάμε σε δύο κορίτσια από τη σειρά Emily in Paris. Η πρωταγωνίστρια Lily Collins σου δείχνει πώς μπορείς να απολαύσεις μια χαλαρή βόλτα στην παραλία (και όχι μόνο) αλλά ταυτόχρονα το look σου να είναι τόσο όμορφο και προσεγμένο, που να αξίζει μια φωτογραφία στο feed σου. Η ίδια φόρεσε ένα παντελόνι με βελούδινη υφή σε άνετη γραμμή και ταμπά χρώμα και το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και λαδί πλεκτό πουλόβερ. Το σύνολο ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και η αρμονία που πέτυχε είναι τέλεια.

lilycshirt

@lilyjcollins

 

Ενώ, η Ashley Park απογείωσε το “ Pied de Poule “ co- ord set της με μαύρο ζιβάγκο, μαύρα αρβυλάκια και πολύχρωμη μικρή τσάντα.

 karosunolo

 @ashleyparklady

 

 

 

 

 

cover photo credits @rosiehw

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη