Skip to main content

FASHION RADAR

Dua Lipa: Είναι το look της στους δρόμους του Λονδίνου Hot or Not;

Διάβασε και δες αν θα το εντάξεις στα δικά σου! 



Υπάρχουν πολλοί άρρητοι κανόνες που ακολουθούμε στο στιλ. Άρρητος, απαράβατος και λίγο πασέ κανόνας, όταν πρόκειται να φορέσουμε μπότες με τζιν,  να στρώνουμε καλά το μπατζάκι στο εσωτερικό της μπότας, ώστε να μην δημιουργούνται “μπόλικα” και πτυχές. Εμείς μπορεί να τα προσέχουμε όλα αυτά και να παίζουμε το παιχνίδι της μόδας όσο καλύτερα μπορούμε. Οι celebs εκεί έξω άραγε κάνουν το ίδιο; Στην τελευταία της εμφάνιση, η Dua Lipa έκανε ακριβώς αυτό το στιλιστικό κοινό ατόπημα, δημιουργώντας όμως με τα υπόλοιπα κομμάτια του look της, μια ενδιαφέρουσα casual εντυπωσιακή street style εμφάνιση που είτε θα μισήσεις, είτε θα λατρέψεις. 

Photo Credits: @dualipa/instagram

Οι paparazzi, φωτογράφισαν την ποπ σταρ να φεύγει από ένα ραδιοφωνικό στούντιο στο Λονδίνο, όπου φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι μέσα από ένα ανοιχτόχρωμο φαρδύ denim, που συγκρατούσε στη μέση μια απλή μαύρη ζώνη. Αυτό που εντυπωσίασε τους worldwide fashionistas; Η αναβίωση ενός παλιότερου στιλ που προσπαθούμε όλοι και όλες να ξεχάσουμε (;) Έβαλε το τελείωμα του τζιν μέσα σε ένα ζευγάρι γυαλιστερές, καουμπόικες μπότες με κροκό ανάγλυφο, μυτερή μύτη και κοντό τακούνι. Οι βυσσινί μπότες ωστόσο, έκαναν perfect match με το καφέ clutch που κρατούσε στο ένα χέρι, καθώς και με τα πρόσφατα βαμμένα μαλλιά της στις αποχρώσεις του κόκκινου. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα fluffy, φουντωτό, γούνινο jacket, σε χρώμα λευκό ιβουάρ. 

 

Σε μια παλιότερη συνέντευξή της η Lipa,  εξήγησε τη φιλοσοφία πίσω από το στυλ της. «Μου αρέσει να έχω ένα κομμάτι που δημιουργεί ένα ολόκληρο ντύσιμο και μετά μπορείς να φορέσεις όλα τα άλλα που είναι πολύ απλά», είπε. «Πάντα μου άρεσε να ντύνομαι. Μου αρέσει όταν τα πράγματα φαίνονται σαν να τα έχεις πετάξει απλά πάνω σου και μερικές φορές τα απλά φαίνονται τα καλύτερα. Πάντα αντλούσα έμπνευση από τη δεκαετία του '90 και μου αρέσει να φοράω φαρδιά παντελόνια και blazers, slip dress και μπότες μέχρι τους μηρούς, ή δερμάτινα μπουφάν, ή απλά να τα σετάρω όλα μαζί δημιουργώντας ιδιαίτερα στιλ».

 

Με όλα τα παραπάνω όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχουν στεγανά στη μόδα. Πολλοί κανόνες είναι για να καταρρίπτονται. Μια φρέσκια νέα οπτική είναι πάντα αποδεκτή, όταν χρησιμοποιεί παλιότερα δεδομένα και συνθέτει statement look που δεν περνούν απαρατήρητα. 




Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα