Skip to main content

FASHION RADAR

5 fashion κομμάτια για να επενδύσεις στις χειμερινές εκπτώσεις που έρχονται σύντομα

Τι να αγοράσεις για να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη πτώση τιμών που έρχεται το επόμενο διάστημα.



Η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσεις σε κομμάτια της γκαρνταρόμπας που όχι μόνο λειτουργούν για την τρέχουσα σεζόν, αλλά μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς σου για πολλά χρόνια. Ακολουθούν πέντε κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων.

Pixel
Pixel

Πουλόβερ από κασμίρ

Αναζήτησε ένα ποιοτικό πουλόβερ από κασμίρ που είναι άνετο και ευέλικτο. Διάλεξε κλασικά χρώματα όπως μαύρο, ναυτικό μπλε ή γκρι που μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά ρούχα. Το κασμίρ δεν είναι μόνο ζεστό αλλά και διαχρονικό, καθιστώντας το μια αξιόλογη επένδυση.

Χειμερινό παλτό

Επένδυσε σε ένα χειμερινό παλτό υψηλής ποιότητας που ταιριάζει στο κλίμα της περιοχής όπου ζεις. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό μάλλινο παλτό, είτε για ένα puffer jacket, ακόμα και για μια καμπαρντίνα, διάλεξε το πανωφόρι που βρίσκεις ταυτόχρονα κομψό και λειτουργικό. Τα ουδέτερα χρώματα όπως το καμηλό, το μαύρο ή το ναυτικό μπλε τείνουν να είναι οι καλύτερες επιλογές.

Μπότες

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αγοράσεις δερμάτινες μπότες. Διάλεξε ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας που να είναι άνετες και ανθεκτικές. Κλασικά στυλ όπως οι μπότες μέχρι τον αστράγαλο, οι μπότες μέχρι το γόνατο ή οι μπότες Chelsea, από δέρμα ή σουέντ, μπορούν να φορεθούν σε διάφορα σύνολα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κασκόλ και αξεσουάρ

Ψάξε για κομψά κασκόλ και αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν λάμψη στα χειμερινά σου outfit και να σε κρατήσουν παράλληλα ζεστή. Κασκόλ σε διαφορετικές υφές και μοτίβα μπορούν να αναδείξουν αμέσως την εμφάνισή σου. Επίσης, επένδυσε σε ποιοτικά γάντια, καπέλα ή μια statement ζώνη.

Βασικά κομμάτια για layering

Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις ως ευκαιρία για να προμηθευτείς ποιοτικά κομμάτια για layering, όπως ισοθερμικά μπλουζάκια, ζιβάγκο ή πολυχρηστικές πλεκτές ζακέτες. Αυτά τα ρούχα είναι απαραίτητα για να κρατιέσαι ζεστή τους χειμερινούς μήνες και μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από διάφορα άλλα ρούχα για περισσότερη ζεστασιά και στυλ.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Δες την πιο λαμπερή νύχτα –της μόδας όλο το Met Gala σε βίντεο

Για να μην σκρολάρεις απλώς φωτογραφίες και για να μη χάσεις καμιά λεπτομέρεια

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Τι φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα στην καθηλωτική της εμφάνιση στoν Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024;

Η στυλιστική επιλογή της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις

ASK THE EDITOR

7 ρουζ σε ροζ απόχρωση για το απόλυτο healthy glow της άνοιξης

Η ροζ απόχρωση στα ζυγωματικά είναι το απόλυτο trend της σεζόν

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της