Skip to main content

FASHION RADAR

Jennifer Lawrence: Φούλ του βελούδου τόσο στην after party όσο και στην red carpet εμφάνιση των Golden Globes 2024.

Το πολυτελές βελούδο ήταν η επιλογή της Jennifer Lawrence σε όλη τη λαμπερή βραδιά!



Ανάμεσα στα πολλά highlights της βραδιάς από τις φετινές Χρυσές Σφαίρες ήταν η εμφάνιση της Margot Robbie που ντύθηκε  Barbie ξανά, το τρυφερό τετ α τετ της Kylie Jenner με τον Timothée Chalamet, το gossip sesh της Selena Gomez και της Taylor Swift και φυσικά όλες οι υπέρλαμπρες παρουσίες της βραδιάς που όπως φαίνεται θα συζητάμε για καιρό! Η βραδιά μπορεί να έκλεισε για εμάς με τη λήξη της τελετής για τα hot αστέρια όμως όχι!

Μια από τις πιο όμορφες όπως πάντα άλλωστε παρουσίες της βραδιάς, η Jennifer Lawrence, που διάλεξε ένα after-party φόρεμα κυριολεκτικά μέσα στη πολυτέλεια, βουτηγμένο στο βελούδο, ένα ύφασμα που ξεχωρίζει από μόνο του για την ακαταμάχητη λάμψη του. Η ηθοποιός εντυπωσίασε φορώντας  ένα πολυτελές  φόρεμα Proenza Schouler φτιαγμένο από ανοιχτόχρωμο βελούδο.

Photo Credits: @ Splash

Η Lawrence, η οποία ήταν υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό σε μιούζικαλ ή κωμωδία για τον ρόλο της στο No Hard Feelings, τελικά δεν πήρε το βραβείο. Αλλά ποιος το χρειάζεται όταν είσαι από μόνη σου ένα;

Σε μια φωτογραφία της σταρ που φεύγει από το after party των Χρυσών Σφαίρων στο Château Marmont, η Lawrence απαθανατίζεται να φορά ένα χρυσό μάξι φόρεμα με ντραπέ λαιμόκοψη. Η JLaw ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα animal print παλτό από ίδιο ύφασμα και στις ίδιες αποχρώσεις με το φόρεμα, όπου πρωταγωνιστούσε ένας έντονος, τολμηρός γούνινος γιακάς. Η κίτρινη βάση του παλτού τόνισε περαιτέρω τη χρυσή απόχρωση της βελούδινης τουαλέτας της, κάνοντας το απόλυτο match χάρη στη μεγαλοφυΐα του στυλίστα της Jamie Mizrahi.

Η Lawrence φόρεσε μαζί με το εντυπωσιακό της φόρεμα ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα Chaos Sandals του Manolo Blahnik και από αξεσουάρ προτίμησε ένα μαύρο τσαντάκι με χρυσό κούμπωμα.

Photo Credits: @ Getty Images

Νωρίτερα το βράδυ, για την red carpet εμφάνισή της η Lawrence φόρεσε ένα σκούρο μπλε βελούδινο φόρεμα Dior, το οποίο ήταν ένα από τα καλύτερα looks του θεσμού τη φετινή χρονιά. Η Jlaw το συνδύασε με μπλε σκουλαρίκια με διαμάντια και ένα εκπληκτικό κολιέ διαμαντιών στο οποίο ξεχώριζε μια μεγάλη πέτρα δάκρυ, του οίκου Tiffany & Co. Jewelry. Κρατούσε επίσης ένα ασημένιο clutch του Dior και φορούσε μυτερές γόβες Aquazzara. Η όμορφη ηθοποιός είχε πολλές ξεκαρδιστικές και συγκινητικές στιγμές κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων. Συναντήθηκε ξανά με την συνάδελφό της στο Hunger Games, για μια πολυαναμενόμενη στιγμή της Katniss και της Cinna, και παρόλο που ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία με την Έμμα Στόουν, η Λόρενς είχε την πιο γλυκιά και ενθουσιώδη αντίδραση όταν η φίλη της πήρε το βραβείο για την πρωταγωνιστική της ερμηνεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έφυγε με ένα τρόπαιο, η εμφάνισή της αυτή για άλλη μια φορά μας κάνει και ανυπομονούμε για το τι θα επιλέξει να φορέσει στα επερχόμενα Όσκαρ του 2024 αυτόν τον Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της