Skip to main content

FASHION RADAR

Zendaya και Timothée Chalamet σε ένα τέλειο fashion match βγαλμένο από το Dune

Επιτέλους, μια κομψή στιγμή που θα θέλαμε να υιοθετήσουμε



Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ξεκίνησε, αλλά όλα τα βλέμματα αυτή τη στιγμή είναι αλλού. Η ακαταπόνητη Zendaya έχει μεταφέρει το Dune Juggernaut στην Κορέα, όπου υποστηρίζει τα τοπικά ταλέντα μέσα από το πρίσμα του τρέχοντος στυλ επιστημονικής φαντασίας της. Εκείνοι που υπέθεσαν ότι θα έβγαινε από το παιχνίδι μεθοδικού ντυσίματος αφού στριμώχτηκε με το εμβληματικό γυναικείο κοστούμι του Mugler για την πρεμιέρα του Λονδίνου, έχουν χάσει το στοίχημα, χάρη σε μια εμφάνιση του Juun.J που δείχνει ότι το chic sandstorm είναι ακόμα εδώ για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

Pixel
Pixel

Η Zendaya και ο «αρχιτέκτονας εικόνας» της Law Roach έχουν υιοθετήσει τη μέθοδο ντυσίματος προμοτάροντας το Dune: Part Two promo moment.

Οι μυημένοι θα ξέρουν ότι ο Juun.J με έδρα τη Σεούλ και η αποδομημένη ραπτική του ήταν στη σκηνή της μόδας από τα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν ίδρυσε την πρώτη του μάρκα, Lone Costume,. Το μονοκόμματο nude κοστούμι της Zendaya δείχνει τις ικανότητές του στο να παίρνει κλασικά ρούχα, όπως μια φόρμα ή μια καμπαρντίνα, και να τα μεταμορφώνει σε νέες σιλουέτες εμπνευσμένες από την κουλτούρα του δρόμου και της νεολαίας.

Ο Timothée Chalamet συμπλήρωσε την Zendaya με ένα αντίστοιχο γκρι-μπλε μονοκόμματο outfit του ίδιου σχεδιαστή. Ενώ οι σκέψεις για τις δεσποινίδες της μόδας κυριάρχησαν, ως επί το πλείστον, στις συζητήσεις με τον Chalamet, πώς μπορεί κανείς να ανταγωνίζεται ακόμη και έναν «αρχιτέκτονα εικόνας», ο οποίος πείθει τις επώνυμες μάρκες να του δανείσουν πρωτότυπα κομμάτια αρχείου αντί να τα ξαναφτιάξουν, όπως συμβαίνει με τόσες πολλές "vintage" εμφανίσεις; Και το να έχει ο ηθοποιός τη χάρη να αφήσει την συμπρωταγωνίστριά του, την οποίο αποκαλεί «υπερδύναμο ηθοποιό», να λάμψει είναι μια από τις πιο αριστοκρατικές συμπεριφορές. Σε βλέπουμε, Timothée. Μακάρι αυτό να ανοίξει τον δρόμο για περισσότερη συνεργασία.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Δες την πιο λαμπερή νύχτα –της μόδας όλο το Met Gala σε βίντεο

Για να μην σκρολάρεις απλώς φωτογραφίες και για να μη χάσεις καμιά λεπτομέρεια

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα