Skip to main content

FASHION RADAR

Η Emma Stone με ένα πολύ όμορφο φόρεμα στην τελετή απονομής των SAG 2024

Αν κι έφυγε χωρίς βραβείο, συνέχισε το λαμπερό σερί κομψών της εμφανίσεων στα βραβεία SAG 2024



Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια εποχή που η Emma Stone δεν έφερε το A-game της σε ένα κόκκινο χαλί βραβείων και αυτή η σεζόν βραβείων δεν ήταν εξαίρεση. Παράδειγμα: η τελευταία της εμφάνιση στα Βραβεία SAG 2024.

Pixel

Υποψήφια για καλύτερη γυναίκα ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κινηματογραφική ταινία για τη δουλειά της στο Poor Things, η Stone εμφανίστηκε σε full movie star mode, φορώντας μια προσαρμοσμένη τουαλέτα με ασημί-λιλά χάντρες από τoν οίκο Louis Vuitton με κεντημένα φτερά στο μπούστο.

Φορούσε επίσης σκουλαρίκια με το χαρακτηριστικό μοτίβο Louis Vuitton. Τα μαλλιά της Stone είχαν ένα ανανεωμένο Look από τη μακροχρόνια κομμώτριά της Mara Roszak.

Το στιλ της Stone τον τελευταίο καιρό έχει κλίνει σε λαμπερές παστέλ τουαλέτες, τόσο κατά την προώθηση της ταινίας όσο και κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων.

Στα βραβεία BAFTA του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Λονδίνο, η ηθοποιός –η οποία πήρε και το βραβείο εκείνο το βράδυ– ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες σταρ με μια προσαρμοσμένη ροδακινί τουαλέτα Louis Vuitton με έναν ώμο.

Τον Ιανουάριο, βγήκε στις Χρυσές Σφαίρες με ένα άλλο προσαρμοσμένο φόρεμα από Louis Vuitton, ένα με κεντημένα λουλούδια και ολόπλευρες αστραφτερές λεπτομέρειες.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Δες την πιο λαμπερή νύχτα –της μόδας όλο το Met Gala σε βίντεο

Για να μην σκρολάρεις απλώς φωτογραφίες και για να μη χάσεις καμιά λεπτομέρεια

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 ενδείξεις έλλειψης βιταμίνης D και όλα όσα μπορείς να κάνεις για την αντιμετώπισή της

Πώς να καταλάβεις ότι αντιμετωπίζεις έλλειψη μιας πολύ σημαντικής βιταμίνης και όλες οι κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις στη συνέχεια

CELEBS

Ελένη Καστάνη: «Η Άννα ήταν πρότυπο για εμάς τις νεότερες ηθοποιούς»

Όσα είπε η ηθοποιός για την Άννα Παναγιωτοπούλου στο «Στούντιο 4»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου