Skip to main content

STREET STYLE

Kate Middleton: Αντέγραψε το look για να είσαι κομψή ακόμα και τις πιο βροχερές ημέρες!

Dress like a royal! 



Σίγουρα δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά, πως η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί ιέρεια της παγκόσμιας μόδας και μια από τις μεγαλύτερες influencer της γενιάς της. Με εμφανίσεις που δεν περνούν σχεδόν ποτέ απαρατήρητες, έχει αποκτήσει εκατομμύρια fans που αναμένουν ευλαβικά την επόμενή της έξοδο. Τόσο σε βραδινές όσο και καθημερινές περιστάσεις, η Κέιτ παραμένει πιστή στα αγαπημένα της κομμάτια και στους αγαπημένους της σχεδιαστές, ωστόσο όποια κι αν είναι η επιλογή της, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα βγαίνει sold out! Τα brands που δεν λείπουν ποτέ από τη ντουλάπα της μπορούν να είναι οικονομικά και προσιτά, αλλά και super luxurious items, όπως iconic φορέματα του οίκου Alexander McQueen καθώς και παλτό της Catherine Walker, παραδίδοντας μαθήματα στυλ σε κάθε της βήμα. 

Τις πιο χαλαρές ημέρες επιλέγει να διατηρεί ένα κλασικό look, με διαχρονικά chic κομμάτια επώνυμων και μη brand που περιλαμβάνει skinny jeans με ωραίο σχεδιασμό, πουκάμισα, ελαφριά πουλόβερ από πολυτελή υλικά, σακάκια, καλοραμμένα παρκά και φυσικά μαρινιέρες. 

Στην τελευταία της εμφάνιση πριν από μέρες στην βρετανική εξοχή, πιστή στις σταθερές στιλιστικές της αξίες επέλεξε ένα μπλε ντένιμ με τέλεια εφαρμογή, ένα ριγέ ασπρόμαυρο μακρυμάνικο τοπ, ένα army jacket (που φοράει συχνά) και chelsea boots για άνεση και διαχρονικό class. 

H Κέιτ Μίντλετον εκτελώντας στο μέγιστο τα βασιλικά της καθήκοντα, συνηθίζει να προτιμά αυτού του τύπου τζάκετ, καθώς είναι από τα αγαπημένα κομμάτια ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας κι ένα από τα favourites της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Στην casual αυτή outdoor εμφάνιση φυσικά δεν έλειψε το ελαφρύ μακιγιάζ, τα καλοχτενισμένα μαλλιά με τον συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της τρόπο αλλά και ένα διακριτικό μανικιούρ που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. 

All you tip: Οι μπότες Chelsea είναι το απόλυτο flat παπούτσι που προσφέρει κομψότητα, άνεση, ταιριάζει με πολλά looks και φυσικά σε προστατεύει από τη βροχή! Ξέχασε τις γαλότσες και τα άκομψα χοντροκομμένα μποτάκια και στρέψε την προσοχή σου στα μποτάκια αυτά που έχουν την καταγωγή τους από την Βικτωριανή εποχή και αποτελούσαν αρχικά παπούτσια ιππασίας! Αν δεν έχεις ήση στη συλλογή σου, επένδυσε σε ένα κλασσικό ζευγάρι δερμάτινων Chelsea που θα σου λύσει τα χέρια, (και τα πόδια) όλο τον χειμώνα! 

Δεν ξέρω αν είσαι λάτρης της βροχής ή αν σε δυσκολεύει λιγάκι. Αν αυτές τις βροχερές ημέρες αναρωτιέσαι τι θα μπορούσες να φορέσεις, ώστε να διατηρήσεις αναλλοίωτο το στιλ σου και να κινείσαι άνετα μέσα στην πόλη, πάρε έμπνευση με royal πινελιές και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς. 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του