Skip to main content

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα



Η άνοιξη είναι ομολογουμένως μια από τις πιο ωραίες εποχές. Η φύση γεμίζει με χρώματα και αρώματα και η διάθεσή μας ανεβαίνει έτσι στα ύψη. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερες βόλτες, φροντίζουμε να αφιερώνουμε πιο πολύ χρόνο στον εαυτό μας και τους φίλους μας και ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια που κάνουν κάθε μας look πιο «φρέσκο» και stylish.

Όμως, παρά τον καλό καιρό που ευνοεί τις πιο ανάλαφρες εμφανίσεις, υπάρχουν και μέρες μουντές, με αέρα και λίγο κρύο, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε ένα ελαφρύ πανωφόρι για να προστατευτούμε από αυτές τις συνθήκες. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εναλλακτική, ακόμα πιο απλή και πολύ cool, την οποία προτιμούν τόσο οι Γαλλίδες influencers όσο και οι διάσημες γυναίκες ανά τον κόσμο.

Αναφερόμαστε στο πουκάμισο και συγκεκριμένα το oversized πουκάμισο το οποίο έχει γίνει must have κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας αυτήν την εποχή. Το βλέπουμε παντού στα social media και σε street style εμφανίσεις, όμως αυτό δεν φοριέται μόνο του. Οι Γαλλίδες influencers αλλά και οι διάσημες γυναίκες ανά τον κόσμο το χρησιμοποιούν ως πανωφόρι και το συνδυάζουν με items όπως ένα ασύμμετρο crop top ή ένα κομψό μπαντό τοπ, πετυχαίνοντας το τέλειο layering για τη σεζόν αυτή, κατά την οποία ο καιρός μας δείχνει όλες τις πλευρές του χαρακτήρα του.

 

Συνήθως φορούν το oversized πουκάμισο χαλαρά, χωρίς να το έχουν κουμπωμένο ή κουμπώνουν μόνο ένα κουμπί στη μέση περίπου του ρούχου. Αυτό το στιλιστικό τρικ χαρίζει την ζεστασιά που χρειαζόμαστε κάποιες ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας ενώ κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πολύ ενημερωμένη!

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας