Skip to main content

CELEBS

Ονειρεμένη Έπαυλη του George Clooney και της Amal Alamuddin

Ο γόης George φημολογείται ότι έψαχνε αρκετό καιρό να αγοράσει κάποιο σπίτι για να μείνει με την “πριγκίπισσά” του Amal.


Κατερίνα Σαρρή

Τοποθετημένη στην καρδιά της Βρετανικής επαρχίας και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Sonning, σε μια έκταση που καλύπτεται από πεντέμισι στρέμματα,  βρίσκεται το κοινό ησυχαστήριο των George Clooney και Amal Alamuddin. 

Αξίζει περίπου 20 εκατομμύρια λίρες και μέσα στο συγκρότημα αναψυχής υπάρχει 12θέσιος ιδιωτικός κινηματογράφος αλλά και γήπεδο τένις που περιβάλλεται από μαύρο δίχτυ.

Γνωστή και με το όνομα «The Mill House», η έπαυλη χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και είναι χτισμένη πάνω στις όχθες του ποταμού Τάμεση. 

Όσο για τη διακόσμηση; Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρήσει τον αρχικό χαρακτήρα της κατοικίας, με την έπαυλη να συνδυάζει την αγγλική παράδοση με τη μοντέρνα διακόσμηση

Στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας κυριαρχούν τα ξύλινα και τα μαρμάρινα δάπεδα. Παράλληλα, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, τα μεγάλα τζάκια με ξύλινη επένδυση και οι μακριές κουρτίνες δίνουν στο χώρο αίσθηση θαλπωρής και πολυτέλειας. Τέλος, το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από μεγάλους κήπους γεμάτους δέντρα και πολύχρωμα εποχιακά φυτά και λουλούδια.

 

akatamal3.jpg

akatamal4.jpg

akatamal5.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός