Skip to main content

CELEBS

ΝΕΡΙΤ: Η επίσημη ανακοίνωση της για την Eurovision!

Παίζεται η φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Αν δεν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στην Αυστρία.

Δες την επίσημη ανακοίνωση:

"Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογιών για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:

1. Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης.

2. Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

3. Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη Γενική της Συνέλευση".

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός