Skip to main content

CELEBS

H Μελάνια Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στην Ιαπωνία

Η Μελάνια Τραμπ κατάφερε και πάλι να κάνει τους πάντες να μείνουν με τον στόμα ανοιχτό.


Κατερίνα Σαρρή

Η Μελάνια Τραμπ ήταν η πιο λαμπερή και κομψή παρουσία στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο. Εκεί, υποδέχτηκε τον σύζυγο της και τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε με την σύζυγό του. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να “εξαφανίσει” την Άκι Άμπε.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού, στη βόλτα τους στο Μουσείο Μορικάμι και τους Ιαπωνικούς Κήπους, στο Παλμ Μπιτς, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ φιλοξενεί για το διήμερο τον Σίνζο Άμπε και τη σύζυγό του. 

Η Τραμπ επέλεξε ένα μακρύ λευκό φόρεμα του οίκου Calvin Klein, με μοναδικά αξεσουάρ μία ζακέτα του ίδιου χρώματος που είχε ρίξει στους ώμους, τα μεγάλα γυαλιά ηλίου, ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και μία βεντάλια. 

Οσο για τα παπούτσια, έμεινε πιστή στα αγαπημένα της flats του Christian Louboutin, όπως γράφει η Vogue, σε μπεζ χρώμα αυτή τη φορά, ενώ κερασάκι στην πολύ chic εμφάνιση της ήταν η λευκή ζακέτα που κάλυπτε τους ώμους της.

aaaaaaaaa664.jpg

aaaaaaaaa663.jpg

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός