Skip to main content

CELEBS

50 Shades Darker : Έτσι “έχτισαν” κορμί για για τις σκηνές σεξ οι πρωταγωνιστές!

Έπρεπε να αντέξουν πολύωρα γυρίσματα για να καταφέρουν να γυρίσουν "τις τέλειες σκηνές σεξ".


Κατερίνα Σαρρή

 Οι πρωταγωνιστές των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, Dakota Johnson και Jamie Dornan , για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σεναρίου της ταινίας, δεν έπρεπε να είναι απλά γυμνοί.

Έπρεπε να αντέξουν πολύωρα γυρίσματα για να καταφέρουν να γυρίσουν "τις τέλειες σκηνές σεξ". Να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, με θελκτικό κορμί.

Η προπονήτρια που έκανε τον Jamie Dornan να αποκτήσει αυτό τα ηδονικό κορμί για τις καυτές σκηνές σεξ του σίκουελ της ταινίας, αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες μιας σέξι προπονητικής ρουτίνας ενός άντρα όταν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φτιάξει σώμα για καλό σεξ.

Το όνομά της είναι Ramona Braganza, πρώην μαζορέτα της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Oakland Raiders και, πλέον περιζήτητη personal trainer του Χόλιγουντ, η οποία εκτέλεσε χρέη προσωπικής γυμνάστριας επί πέντε μήνες, πάνω στο σώμα του Jamie Dornan (όσο και της παρτενέρ του, Dakota Johnson), για τις ανάγκες των ερωτικών σκηνών της ταινίας Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι.

Η Ramona επικεντρώθηκε στα πόδια και στα μπράτσα του Jamie Dornan και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής στο Entertainment Tonight, έκανε push- ups. Αυτό βοηθούσε τον μεταβολισμό του, την καύση λίπους και βέβαια την έκκριση τεστοστερόνης.

Η γυμνάστρια έβαζε στον Dornan να κάνει καθίσματα και να σηκώνει βάρη. Η προπόνησή τους γινοταν δύο φορές την εβδομάδα και διαρκούσε περίπου 30 λεπτά την φορά.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Dakota Johnson περιελάμβανε ασκήσεις για την τόνωση των μυών και χοτ γιόγκα. Οι δύο τους έκαναν προπονήσεις 4 φορές την εβδομάδα, για 30 με 40 λεπτά κάθε φορά. «Δεν ήθελα να κάνουν και οι δύο τις ίδιες ασκήσεις. Δεν ήθελα η Dakota  να δείχνει μυώδης» δηλώνει η γυμνάστρια.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο έρωτας με τον Κατράκη και ο θάνατος του συζύγου της

Η αγαπημένη Χριστίνα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» πέθανε σε ηλικία 76 ετών

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele

Γίνεται 36 ετών και συνεχίζει να «περπατάει» τη μουσική της με τον πιο θαρραλέο, πετυχημένο και ειλικρινή τρόπο