Skip to main content

CELEBS

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση.



Στους λόγους που την οδήγησαν στην οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor, αναφέρθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο πλαίσιο συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση.

«Θα είμαι ειλικρινής. Αυτό που με οδήγησε να αρχίσω να σκέφτομαι τη φυγή ήταν το γεγονός ότι δεν πέρναγα καλά στην παραλία λόγω των σχέσεων που είχα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με τον τρόπο που λειτουργούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αυτό την ωθούσε να έχει ακόμη παραπάνω την ανάγκη της αγκαλιάς των δικών της ανθρώπων καθώς και να σκεφτεί τι είναι σημαντικό στη ζωή της και τι όχι.

«Δεν ήθελα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου και ένιωθα ότι, αν συνέχιζα θα έπρεπε να αποκαλύψω πολλά, πράγματα που δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Ένιωθα τελικά ότι δεν ταίριαζα στο περιβάλλον. Για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπεια μου και να γυρίσω στη ζωή και στη δουλειά μου από το να μείνω και να ξεκατινιαστώ. Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες. Και δεν θα μου ήταν καθόλου εύκολο» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια