Skip to main content

CELEBS

Oprah for President: Ο εμψυχωτικός λόγος της Oprah στις Χρυσές Σφαίρες που ξεσήκωσε τους πάντες

Μήπως να βάλει αυτή υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Αμερικής στις επόμενες εκλογές;



Σαν βροχή άρχισαν να πέφτουν τα hashtags στο διαδίκτυο μετά την Κυριακή το βράδυ, αφού η Oprah Winfrey παρέλαβε το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille Award, στις Χρυσές Σφαίρες.

#ΟprahForPresident, #Oprah2020 είναι μόλις μερικά απ’ αυτά που μεταξύ σοβαρού κι αστείου παροτρύνουν την γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματία Oprah Winfrey να βάλει υποψηφιότητα για την θέση της Προέδρου της Αμερικής, στις επόμενες εκλογές.

Ο λόγος; Ο… λόγος που έδωσε όταν παρέλαβε το βραβείο, ο οποίος πέρα από εμψυχωτικός και inspiring είχε και… προεδρικό χαρακτήρα.

"Έχω πάρει συνέντευξη και έχω υποδυθεί ανθρώπους που έχουν αντισταθεί απέναντι σε μερικές από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί η ζωή να σου φέρει, αλλά το ένα κοινό χαρακτηριστικό που φαίνεται να μοιράζονται όλοι είναι η ικανότητα να διατηρήσουν ελπίδα για ένα καλύτερο πρωινό, ακόμα και αν έχουν περάσει τις πιο σκοτεινές νύχτες. Οπότε, θέλω όλα τα κορίτσια που παρακολουθούν αυτή την στιγμή, να ξέρουν ότι υπάρχει μία νέα ημέρα στον ορίζοντα! Και όταν η νέα ημέρα ξημερώσει, θα συμβεί λόγω όλων αυτών των εκπληκτικών γυναικών, πολλές από τις οποίες βρίσκονται εδώ σήμερα και κάποιοι φανταστικοί άνδρες, οι οποίοι παλεύουν σκληρά για να σιγουρευτούν ότι θα γίνουν οι ηγέτες οι οποίοι θα μας οδηγήσουν στο σημείο οπού κανείς δεν θα χρειαστεί ξανά να πει 'Me too'",  αναφέρει συγκεκριμένα. 

Από τότε, πολύς κόσμος ελπίζει στο να γίνει η υποψηφιότητα της Oprah πραγματικότητα. Εδώ, είναι ο Donald Trump Πρόεδρος της Αμερικής, άρα όλα είναι πιθανά…

Δες παρακάτω τον λόγο.

 https://www.youtube.com/watch?v=fN5HV79_8B8

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα