Skip to main content

CELEBS

Αξίζει να διαβάσεις τις σκέψεις του John Legend στο μαιευτήριο

Ο 39χρονος τραγουδιστής το φιλοσόφησε λίγες ώρες αφού υποδέχτηκε τo δεύτερο παιδί του με την Chrissy Teigen.



Η Chrissy Teigen και ο John Legend πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς καλωσόρισαν πριν λίγες μέρες το δεύτερο παιδί τους. Ο γιος τους ήρθε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, και τους γέμισε χαρά.

Το ζευγάρι είναι στο μαιευτήριο ακόμα, και εκτός από το να ανταλλάζει ματιές με το νέο μωρό, το φιλοσοφεί. Οκ, δεν ξέρουμε για την Chrissy αλλά ο John σίγουρα. Και πραγματικά αξίζει να διαβάσεις όσα σκέφτεται αυτές τις ώρες...

Σου μεταφράζουμε τα τουιτ του:

"Ακόμα και οι άνθρωποι που κάνουν ασενείς πράξεις είναι το ίδιο είδος με εμάς, δεν είναι "ζώα". Είμαι στο νοσοκομείο με τον νεογέννητο γιο μας. Το κάθε ένα από τα παιδιά εδώ μπορεί να καταλήξει να κάνει τρομερά εγκλήματα στο μέλλον. Είναι εύκολο όταν γίνει αυτό, να πάρουμε απόσταση από την ανθρώπινη υπόστασή τους. Αλλά είναι πολύ πιο ειλικρινές και αποτελεί πρόκληση, να συνειδητοποιήσεουμε ότι όλοι ήταν μωρά κάποτε, και να σκεφτούμε τι στην κοινωνία, στο σπίτι τους, κλπ τα έκανε από μωρά βίαια μέλη συμμορίας. Και μετά να σκεφτούμε για συλλογική δράση ώστε να μετριάσουμε αυτές τις καταστάσεις"

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια