Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga-Madonna: Νέα κόντρα

εν’ όψει Όσκαρ



«A Star Is Born» λέγεται η ταινία όπου πρωταγωνιστεί η απόλυτη pop artist Lady Gaga και είναι υποψήφια για το βραβείο Όσκαρ. Λίγο πριν περπατήσει, λοιπόν, στο κόκκινο χαλί, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να έχει  πάρει τα… πάνω της για τα καλά. Και δεν είναι ότι θέλει να αποδείξει μόνο στο κοινό της ότι η αξία της είναι μεγάλη, αλλά κυρίως στην επίσης απόλυτη star (πέρασαν χρόνια αλλά δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στην τιμή της στο Χρηματιστήριο της show biz!) Madonna, με την οποία έχει μπει στο παιχνίδι της σύγκρισης εξαρχής. Είναι γνωστό άλλωστε ότι εδώ και χρόνια οι δυο τους έχουν μία «εχθρότητα» η οποία εκφράζεται μέσα από τα Social Media.

Η Lady Gaga «τσίγκλισε» και πάλι την Madonna. Σε ένα βίντεο, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας A Star Is Born και της υποψηφιότητάς της για τα Όσκαρ, η Lady Gaga γράφει: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα και απλά αλλάζει όλη σου τη ζωή».

Μα κάτι μας θυμίζει αυτό σε μας τους παλιότερους, έτσι δεν είναι; Ναι, έτσι είναι και το επιβεβαιώνει και η ίδια η Μαντόνα με την ανάρτηση στο Instagram μιας συνέντευξης που είχε παραχωρήσει τη δεκαετία του 1980 λέγοντας: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που είπε ότι δεν του άρεσε».

Το κείμενο συνοδευόταν μάλιστα και από μια φωτογραφία της με τη λεζάντα «Do not F-k with Me, Monday». Δε χρειαζόταν τίποτε άλλο για να προκληθεί θύελλα σχολίων και αντιπαραθέσεων μεταξύ των θαυμαστών της και των followers της Lady Gaga.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της