Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Harry: Το μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV

Η συμμετοχή του σε μια νέα εκστρατεία

 



 

O Πρίγκιπας Harry είναι γνωστός για την ευαισθησία αλλά και τις δράσεις που αναλαμβάνει απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα. Η ενασχόληση του γύρω από τέτοιου είδους ζητήματα έχει σκοπό να αφυπνίσει τον κόσμο να ασχοληθεί σοβαρά με κοινωνικά προβλήματα που τον απασχολούν. Αυτή την φορά, ο δούκας έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης στον καλό του φίλο και παίκτη του ράγκμπι, Gareth Thomas, σχετικά με μία νέα πρωτοβουλία για την εξάλειψη του στίγματος που προκαλεί ο ιός HIV, το Tackle HIV.

Σκοπός αυτής της νέας εκστρατείας είναι να γνωρίσουν οι άνθρωποι πώς είναι να ζει κανείς καθημερινά με τον HIV, όπως τόσα χρόνια κάνει ο ίδιος ο Gareth Thomas, ώστε να εξαλειφθούν τα κοινωνικά στερεότυπα επί του θέματος.

«Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόση πρόοδος έχει σημειωθεί στον αγώνα κατά του HIV. Από τότε που ξεκίνησα την εκστρατεία για αυτό το ζήτημα, έχω την τιμή να περάσω χρόνο με άτομα που ηγούνται αυτής της πρωτοβουλίας. Χάρη σε αυτούς, έχουμε προχωρήσει από μια εποχή κοινωνικού πανικού και μίσους, σε μια εποχή που το κοινό βγαίνει στους δρόμους για να χαιρετίσει τον Gareth, έναν άνθρωπο που ζει ανοιχτά με τον HIV, καθώς κάνει ποδήλατο στη Βρετανία. Αλλά αυτή η πρόοδος κρύβει το πόσο μακριά πρέπει να φτάσουμε ακόμα. Το στίγμα, η παρανόηση και οι διακρίσεις παραμένουν τα μεγαλύτερα εμπόδια για να νικήσουμε αυτόν τον ιό. Ελπίζω να εμπνέονται όλοι από τον "Alfie" και να βοηθήσουν τόσο αυτόν όσο και την εκστρατεία καταπολέμησης του HIV για να υποστηρίξουν καλύτερα τους ανθρώπους που ζουν με αυτόν και να συμβάλλουν στο να το κατανοήσει ο κόσμος», έγραψε ο δούκας στο μήνυμα του, το οποίο δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Tackle HIV στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CB53sS6I05N/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει