Skip to main content

CELEBS

Sharon Stone: Tο καλύτερο της κινηματογραφικό φιλί

O συγκεκριμένος star έχει καταγραφεί ήδη στη λίστα με τους "best kissers" του κινηματογράφου



Eίναι μια από τις ερωτήσεις, όπου διάσημες Χολιγουντιανές stars δεν μπορούν να αποφύγουν. Αυτήν την φορά, η Sharon Stone αποκάλυψε την Τρίτη στο ‘’Watch What Happens Live’’ το πιο ερωτικό φιλί, που έχει δώσει ποτέ ‘’on camera’’.

Pixel

Μετρώντας τέσσερις δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Robert De Niro ήταν "μακράν" ο καλύτερος συμπρωταγωνιστής, ο οποίος της έδωσε κάποτε το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί όλων των εποχών. Η 62χρονη star και ο 77χρονος ηθοποιός είχαν ανταλλάξει αυτό το φιλί για τις ανάγκες της ταινίας Casino, που προβλήθηκε το 1995.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, "Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του ως ηθοποιός. Η σκηνή ήταν πραγματικά υπέροχη οπότε δεν ξέρω, κυρίως εξαιτίας του θαυμασμού μου γι' αυτόν τον άντρα, αν θα μπορούσε να συγκριθεί στα μάτια μου κάποιος άλλος μαζί του".

Pixel

Η ηθοποιός μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως "ακόμη κι αν ο DeNiro τη χτυπούσε στο κεφάλι με ένα σφυρί, εκείνη θα παρέμενε το ίδιο ενθουσιασμένη μαζί του". Η star του Bασικού Ενστίκτου παραμένει μέχρι σήμερα στα 62 της, εκθαμβωτική και αφήνει τους πάντες άφωνους με την νεανική και σέξι εικόνα της.

Η συνεργασία της με τον Robert De Niro στη συγκεκριμένη ταινία φαίνεται πως παραμένει ανεξίτηλη στην πορεία της καριέρας της ενώ ο star έχει καταγραφεί ήδη στη λίστα με τους "best kissers" του κινηματογράφου!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου