Skip to main content

CELEBS

Ο Timothée Chalamet σε λαχταριστό σαν σοκολάτα ρόλο

Αναμένεται να είναι ο νέος Willy Wonka σε νέα μιούζικαλ εκδοχή του Charlie and the Chocolate Factory



 

Ακολουθώντας τα βήματα των Gene Wilder και Johnny Depp, το αστέρι του Call Me by Your Name είναι ο πιο πρόσφατος ηθοποιός που θα αναλάβει τον ρόλο του εμβληματικού σοκολατοποιού.

Κρατήστε την ανάσα σας, κάντε μια ευχή και μετρήστε ως το τρία, και ναι η Timothée Chalamet μόλις πρωταγωνίστησε ως νέος Willy Wonka στην επερχόμενη ταινία Wonka. Ενώ ο θρυλικός χαρακτήρας έχει ενσωματωθεί από τους οπαδούς των Gene Wilder και Johnny Depp σε προηγούμενες προσαρμογές του μυθιστορήματος του Roald Dahl του 1964, του Charlie and the Chocolate Factory, το νέο έργο θα καταγράψει την ιστορία του δημιουργού της σοκολάτας.

Σύμφωνα με την Deadline, μια πηγή λέει ότι η νέα ταινία θα είναι το ντεμπούτο των ταλέντων του Chalamet ως προς το τραγούδι και τον χορό, καθώς, όπως και οι οι κινηματογραφικές μεταφορές που προηγήθηκα, και η ταινία Wonka θα είναι μιούζικαλ. Παρόλο  που το πρόγραμμα του ηθοποιού ήταν ήδη επιβαρυμένη ήταν πρόθυμος να εκπαιδευτεί στο τραγούδι και τις χορογραφίες προκειμένου να παίξει τον ρόλο. Τον Ιανουάριο του 2021, ο Collider ανέφερε ότι τόσο ο Chalamet όσο και ο Tom Holland έτρεχαν για το ρόλο, και οι δύο έχουν μουσικό και χορευτικό υπόβαθρο. Ο Holland πρωταγωνίστησε στο Billy Elliot ως παιδί, ενώ ο Chalamet, γιος μιας ηθοποιού του Μπρόντγουεϊ, πρωταγωνιστούσε σε μιούζικαλ καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο γυμνάσιο στη σχολή παραστατικών τεχνών LaGuardia.

https://www.instagram.com/p/CGXRYr3h6uF/

Ενώ η ταινία Wonka λέγεται ότι απεικονίζει την πρώιμη ζωή και τις περιπέτειες του εφευρέτη πριν από τη ζαχαροπλαστική του καριέρα, η υπόλοιπη πλοκή της ταινίας είναι ακόμα άγνωστη. Δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες ενημερώσεις ως προς το casting, ωστόσο, το στούντιο αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 23 Μαρτίου 2023.

https://www.instagram.com/p/CE4c_RthJ-e/

Εν τω μεταξύ, ο ηθοποιός του Call Me by Your Name έχει πολλά ακόμα κινηματογραφικά έργα στον ορίζοντα. Αργότερα φέτος, θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Dune μαζί με τη Zendaya, καθώς και τη νέα ταινία του Wes Anderson The French Dispatch, παίζοντας απέναντι από την επαναλαμβανόμενη συν-πρωταγωνίστριά του Saoirse Ronan.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα