Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο star.gr: «Με τον Νίκο ενώσαμε τις ζωές μας»

Η πρόταση γάμου, η λαμπερή δεξίωση και η κούκλα κόρης της, Μαριλίτα



Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικόλα Σερεπίσο, το περασμένο Σάββατο!

Pixel
Pixel

Εκείνη ακτινοβολούσε μέσα στο λευκό σικάτο νυφικό της, δια χειρός της καταξιωμένης σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη.

Το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του έχοντας δίπλα του αγαπημένα του πρόσωπα. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με 58 καλεσμένους στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στη Γλυφάδα και ακολούθησε δεξιωση.

Την πανέμορφη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο αδελφός της, Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος και η κόρη της, Μαριλίτα, ενώ στην εκκλησία την περίμενε ο σύζυγός της, Νίκος, με την 19χρονη κόρη του Μάρθα.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου με τον αδελφό της, Χαράλαμπο Παπακωστόπουλο να της φοράει τα νυφικά παπούτσια

Η κούκλα κόρη της Κατερίνας Παπακωστοπούλου, Μαριλίτα, η οποία είναι 16 ετών, έλαμπε μέσα στο κίτρινο φόρεμά της

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ο επιχειρηματίας είναι μαζί τρία χρόνια και μένουν στα νότια προάστια.

Συγκινημένη και πλημμυρισμένη από τις ευχές η Κατερίνα μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για τον άντρα της ζωής της:

«Ουσιαστικά με τον Νίκο ολοκληρώσαμε αυτό που είχαμε εξ" αρχής σκεφτεί, να ενώσουμε τις ζωές μας με κοινά σχέδια, κοινό όραμα και ίδιους στόχους. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι με την απόφασή μας. Έχουμε και οι δυο κάνει τους κύκλους μας, έχουμε προσπαθήσει πολύ γι’ αυτό που είμαστε σήμερα επαγγελματικά και θέλαμε να είμαστε μαζί σε όλα όσα ζούμε και σε όλα όσα θα έρθουν. Η καραντίνα μας βοήθησε να αναθεωρήσουμε πρόσωπα και πράγματα και να βγάλουμε από τη ζωή μας καθετί που μας προβλημάτισε ή μας χαλούσε το κέφι. Η ευτυχία θέλει αγάπη, πίστη στον Θεό, λίγους και δοκιμασμένους φίλους, σεβασμό και κατανόηση. Η ζωή μας πρέπει να είναι ήρεμη και τα παιδιά μας υγιή και ευτυχισμένα. Έχοντας διαγράψει μια πορεία και οι δυο ξέρουμε πολύ καλά πως η πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και η οικογένεια μας».


«Για μένα ο κορωνοϊός είχε και τις καλές του πλευρές. Εκτός από τη μεγάλη γνώση που απέκτησα πάνω στο κομμάτι της υγείας που με ενδιαφέρει εξαιρετικά, πέρασα πολύ χρόνο με τον σύντροφο μου, είχαμε πολλές και ποιοτικές συζητήσεις, αναθεωρήσαμε τα θέλω μας και μάθαμε να ζούμε με ομόνοια, προσοχή και σύνεση. Δε σας κρύβω ότι ανυπομονώ να κάνω και τη δεύτερη δόση εμβολίου και να επιστρέψω και στα δελτία ειδήσεων που παραμένουν μια εξίσου μεγάλη αγάπη» πρόσθεσε.

Για τη μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής της, την κόρη της, Μαριλίτα, ανέφερε τα εξής: «Η Μαριλίτα, η κόρη μου, είναι ένα ευτυχισμένο παιδί καθώς ξέρει ότι έχει τη στήριξη των γονιών της και την αγάπη του Νίκου και όλοι μαζί είμαστε δίπλα της για να την καμαρώνουμε και να τη στηρίζουμε. Το ίδιο ισχύει και για την κόρη του συντρόφου μου. Είμαι κοντά της σε ό,τι με χρειαστεί».

Η πρόταση γάμου και η μεγάλη οικογένεια

«Η πρόταση γάμου ήρθε τον Απρίλιο, πολύ φυσικά, ως μια ευτυχής κατάληξη της σχέσης μας και της συγκατοίκησης μας. Τα παιδιά μας ήταν μαζί μας, όπως και οι δικοί μας. Έχουμε φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια και είμαστε δεμένοι με πίστη, αφοσίωση και υπομονή!» μας είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία της νύφης

Η οικογένεια της Κατερίνας Παπακωστοπούλου με τον γαμπρό, Νικόλα Σερεπίσο (Μαριλίτα - Η σύζυγος του αδελφού της νύφης, Αναστασία - Ο αδελφός της, Χαράλαμπος Παπακστόπουλος - Η μητέρα της, Μαίρη)

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου με τον αδελφό της, Χαράλαμπο Παπακωστόπουλο, λίγο πριν τη παραδώσει στον γαμπρό

Από το πλευρό της δε θα μπορούσε να λείπει η κόρη της, Μαριλίτα, η οποία είναι μία κούκλα και ίδια η μαμά της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της μετά τον χωρισμό

Οι πρώτες διακοπές της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

CELEBS

Ελένη Καστάνη: «Η Άννα ήταν πρότυπο για εμάς τις νεότερες ηθοποιούς»

Όσα είπε η ηθοποιός για την Άννα Παναγιωτοπούλου στο «Στούντιο 4»

CELEBS

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το album των διακοπών τους στην Κρήτη

Η οικογένεια πέρασε στο Ηράκλειο τις ημέρες του Πάσχα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα