Skip to main content

CELEBS

O Χάρης Ρώμας απαντά στη Σοφία Μουτίδου: «Απεχθάνομαι τη μικρότητα»

«Έχει πει δύο ψέματα για εμένα» υποστηρίζει η Σοφία Μουτίδου



 

Πριν από λίγες εβδομάδες η Σοφία Μουτίδου ανέφερε πως ο Χάρης Ρώμας έχει πει δύο ψέματα για εκείνη.

Pixel
Pixel

Ένα από αυτά είναι ότι τη συνάντησε στις σκάλες να κλαίει και του είπε ότι είναι φτωχή και τότε εκείνος της απάντησε πως θα της έκανε δώρο το νυφικό για τον γάμο της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για τον Χάρη Ρώμα

«Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό, γιατί τα λέει αυτά», ανέφερε η ηθοποιός στο διαδικτυακό «Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στο Youtube.

Ο Χάρης Ρώμας κλήθηκε να απαντήσει σε αυτές τις δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία Μουτίδου είναι εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει εξαιρετική συνεργάτης».

«Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας η Σοφία να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός