Skip to main content

CELEBS

Η Gigi Hadid γιόρτασε με μια τρυφερή ανάρτηση την Ημέρα του Πατέρα

Γράφοντας στον Zayn Malik: «Η Khai είναι τόσο τυχερή που έχει ένα μπαμπά που την αγαπά τόσο πολύ»



 

Η Gigi Hadid μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία των Zayn Malik και Khai στο Instagram για την Ημέρα του Πατέρα και θεωρώντας ότι το ζευγάρι celeb σπάνια δείχνει το κοριτσάκι τους και αυτό σηματοδότησε την πρώτη ημέρα του πατέρα του Malik, το αφιέρωμα ήταν εξαιρετικά χαριτωμένο. Στην ανάρτηση, η Hadid γιόρτασε τον Malik για τον πρώτο του χρόνο ως μπαμπά. Το Instagram των Zayn και Khai της Ημέρας του Πατέρα του Gigi Hadid σίγουρα θα λιώσει την καρδιά σας.

Η Hadid μοιράστηκε μια φωτογραφία που δεν είχε ξαναδεί την Κυριακή, 20 Ιουνίου, με τον Malik να κρατά την Khai στο σκοτάδι δίπλα σε μια φωτισμένη υδρόγειο σφαίρα. Μαζί με τη φωτογραφία, η Hadid έδωσε μια γλυκιά αφιέρωση στο φίλο της, γράφοντας: «Η Khai μας είναι τόσο τυχερή που έχει ένα μπαμπά που την αγαπά τόσο πολύ και κάνει τα πάντα για να δει το χαμόγελό της !! @zayn Ευτυχισμένη πρώτη ημέρα του Πατέρα ... Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μικρά κομμάτια της που είσαι εσύ. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/CQVwf6BH9wW/?utm_source=ig_embed

Αν και δεν είναι σαφές το πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, το ζευγάρι σίγουρα περνούσε πολύ χρόνο μαζί στο οικογενειακό αγρόκτημα του Χαντίντ στην Πενσυλβανία από τότε που υποδέχτηκε το μωρό τους τον Σεπτέμβριο του 2020. «Νομίζω ότι σίγουρα θα μεγαλώσει [στο αγρόκτημα ],» είχε πει η Hadid στη Vogue τον Φεβρουάριο. «Το πράσινο και ο τρόπος ζωής είναι παρόμοια με αυτό που με έκανε να νιώθω πραγματικά χαούμενη ως παιδί και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Zayn και εμένα».

Μαζί με το αφιέρωμα στον φίλο της, η Hadid έδωσε επίσης φωνή στον μπαμπά της, Mohamed, για την Ημέρα του Πατέρα. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μοχάμεντ που σπρώχνει την Κάι σε ένα καροτσάκι και έγραψε: "Happy Fathers Day my daddio @mohamedhadid Σ 'αγαπώ τόσο πολύ και μου άρεσε πολύ να σε βλέπω να είσαι ο πιο γλυκός παππούς στην Khai!»

https://www.instagram.com/p/CQVvPQVHRkH/

Η Hadid μοιράστηκε πρόσφατα με το περιοδικό i-D ότι ήθελε να μεγαλώσει την Khai για να κατανοήσει την αραβική της κληρονομιά. Τόσο αυτή όσο και ο Malik ελπίζουν να ενσωματώσουν την πολιτιστική τους ιστορία στην καθημερινή τους ζωή με την Khai. «Είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς», είπε η Hadid. Με έναν τόσο ισχυρό δεσμό, φαίνεται ότι η οικογένεια των τριών είχε πολλά να γιορτάσει για την Ημέρα του Πατέρα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα