Skip to main content

CELEBS

Δεν είναι πια φήμες: ο Tom Holland και η Zendaya βγαίνουν επισήμως

Ειδικά μετά από μια φωτό που τους δείχνει να φιλιούνται μέσα στο αμάξι



 

Λοιπόν, τι έχουμε εδώ - φαίνεται ότι μπορεί να υπήρχε τελικά μια κάποια αλήθεια για τις φήμες που ήθελαν τον Tom Holland και τη Zendaya να βγαίνουν μαζί. Μετά από χρόνια αποριών για το κατά πόσο είναι ή δεν είναι μαζί, αν βγαίνουν, τι παίζει και αν είναι μόνο φίλοι, οι συμπρωταγωνιστές του επόμενου Spiderman εντοπίστηκαν να μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού, ενώ σταμάτησαν σε έναν κόκκινο σηματοδότη στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Pixel
Pixel

Η Zendaya και ο Tom αποτέλεσαν το αντικείμενο ρομαντικών φήμων από τότε που πρωταγωνίστηκαν μαζί στο Spider-Man: Homecoming του 2017. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο People ότι «άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον ενώ γύριζαν το Spider-Man». Μια άλλη εμπιστευτική πηγή ανέφερε στη δημοσίευση, «Είναι και οι δύο πολύ φιλόδοξοι και προκαλούν ο ένας τον άλλον - αλλά, το πιο σημαντικό, κάνουν ο ένας τον άλλον να χαλαρώνει. Φαίνεται να έχουν μια πολύ παρόμοια αίσθηση του χιούμορ και της αγάπης να αστειεύονται. Τους αρέσει να ανταλλάσσουν πειράγματα».

https://www.instagram.com/p/CQ1jy_6jp7f/

Ωστόσο, τόσο η Zendaya όσο και ο Tom επέμεναν σθεναρά ότι δεν υπήρχε αλήθεια στις φήμες. «Είμαστε φίλοι», ισχυριζόταν παλιότερα η Zendaya στο Variety. «Είναι υπέροχος φίλε. Είναι κυριολεκτικά ένας από τους καλύτερους φίλους μου». Εν τω μεταξύ, ο Τομ χαρακτήρισε τη Ζεντάγια ως «σύντροφο» σε μια δημοσίευση γενεθλίων το 2018. Ούτε η Ζεντάγια ούτε ο Τομ δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει την κατάσταση της σχέσης τους, αλλά οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών